Rødt parti truer med at droppe forlig i Odense

Brian Skov Nielsen (nummer to fra højre) er i en opdatering på Facebook klar i mælet. Om det er teatertorden, eller det er meningen, at Enhedslisten i år ikke vil være med i et budgetforlig, afklares torsdag. Ved siden af den ny rådmand er det partifællen Ulla G. Chambless, og på den anden side SF'erne Line Mørk og Brian Dybro.
Foto: Jens Wognsen.

Rødt parti truer med at droppe forlig i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis ord fra Enhedslistens nye rådmand skal tages for gode varer, bliver det ikke et enigt byråd

I år er Enhedslistens for kun anden gang i partiets historie med i et budgetforlig i Odense. Det dækkede dermed alle 29 byrådsmedlemmer. Noget tyder på, at det kan blive en enlig svale - i hvert fald hvis man skal tage udtalelser fra partiets nye rådmand, Brian Skov Nielsen, for gode varer.

På Facebook er Brian Skov Nielsen skarp i mælet inden førstebehandlingen af budgettet, der finder sted på rådhuset fra klokken 15.

- Jeg kan afsløre, at Enhedslisten ikke vil være med til at ofre de svageste og mest ensomme ældre for at få det samlede budget til at se bedre ud. Ældremilliarden blev givet til ældreområdet. Her bør den blive. Det kan man finde ud af i mange andre kommuner, så det burde vi også kunne finde ud af i Odense.

Sådan lyder meldingen fra Brian Skov Nielsen, der onsdag eftermiddag holder partiets budgettale.

Der er tale om 35,4 millioner kroner, som er indregnet i Odense Kommunes samlede budget. Det er da muligt, at nogle af pengene kan komme tilbage til de ældre, men at hele beløbet skal den vej virker helt urealistisk, i forhold til de udfordringer Odense Byråd har med skoler, det sociale område, en af landets højeste arbejdsløshedsprocenter og dermed et lavt indtægtsgrundlag.

Om Brian Skov Nielsen og hans to partifæller falder til patten, afgøres torsdag, hvor der bag lukkede døre er politiske forhandlinger om budgettet.

Onsdag klokken 15 er det for åbne døre, hvor enhver har mulighed for fra tilhørerpladserne at høre otte budgettaler med efterfølgende debat.

Politisk interesserede kan også følge med i direkte tv-transmission på nettet - på Odense.dk

Rødt parti truer med at droppe forlig i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce