Rockerrelateret mand i fængsel


Rockerrelateret mand i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ODENSE: En 25-årig odenseansk mand med relationer til Hells Angels bliver alligevel varetægtsfængslet, selv om han forleden blev løsladt af byretten.

Manden blev torsdag aften anholdt for to kriminelle forhold, som han også erkendte i retten. Alligevel mente byretten ikke, at man trods anklagerens krav kunne varetægtsfængsle manden i fire uger.

Nu har Østre Landsret underkendt byretten og besluttet at varetægtsfængsle ham.

Manden blev i sidste uge standset i parkeringshuset i Store Gråbrødrestræde i sin bil. På bagsædet havde han en pistol med fem skud og en foldekniv på syv centimeter.

Hvem han havde fået eller lånt pistolen af, ville han ikke forklare i retten. Han afviste, det var fra en bekendt, som er medlem af Hells Angels.

Et par dage senere var han med sin kæreste på vej til Kolding. Undervejs glemte de en kuvert med 13.500 kroner samt en pung på en benzinstander på Haahr-benzintanken på Middelfartvej i Bolbro.

Inden de nåede tilbage efter den, var den indleveret til politiet, som i pungen også fandt 0,50 gram kokain. I byretten afviste den 25-årige, at det var til videresalg.

Pengene skulle bruges til reparation af kærestens bil, hævdede manden i retten.

Efter landsrettens afgørelse skal politiet nu ud at lede efter den 25-årige, der har officiel adresse i Flensborg, Tyskland.

- Men vi finder ham på et tidspunkt, siger kriminalkommissær Jørn Hestelund, Odense Politi.

Rockerrelateret mand i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce