Rockeropgør ved hashklub

Det var formentlig et bandeopgør, der var årsag til overfaldet på en 24-årig med tilknytning til HA'erne torsdag aften.
Foto: privatfoto

Rockeropgør ved hashklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To mænd med tilknytning til Hells Angels overfaldet af indvandrere ved hashklub i Odense

Selv om bandekrigen mellem Hells Angels i Odense muligvis er ovre, så er der stadig folk fra begge sider der har et udestående med hinanden.

I hvert fald mener man hos Fyns Politi ikke, at det var nogen tilfældighed, da en 24-årig med løsere tilknytning til Hells Angels torsdag aften blev overfaldet i sin bil foran en nyåbnet hashklub på Vesterbro i Odense.

- Vi ved at han og et prøvemedlem hos HA, der også var med i bilen, var involveret en form for et opgør for 14 dage siden i forbindelse med en boksegalla i Odense. Og efter vores oplysninger er der tale om nogle personlige udeståender mellem de to og nogle med indvandrerbaggrund, siger Kirsten Fischer, der er leder af politiets afdeling for bandekriminalitet.

Hos Fyns Politi brugte man i går meget energi på at finde ud af, om det er bandekrigen der er ved at blusse op igen eller om der er tale om et mere personligt opgør.

Den 24-årige mand måtte efter overfaldet køres på skadestuen. Efter at de ukendte overfaldsmænd havde smadret en siderude i bilen var han blevet tildelt flere overfladiske snitsår med en kniv i ansigtet og på hænder og arme.

Han ville ikke udtale sig til politiet og gerningsmændene er der indtil videre ingen spor af.

Overfaldet skete lige ud for en hashklub, der drives af indvandrere.

Rockeropgør ved hashklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce