Robotterne indtager biblioteket


Robotterne indtager biblioteket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag 17. november sætter musikbiblioteket fokus på robotter. I samarbejde med museer, foreninger og virksomheder vil dagen byde på robotinstallationer, koncerter og udstillinger.

Da Jern- og Maskinindustrien i december 2017 oplistede de 12 vigtigste robotfirmaer i DK, var hele 10 ud af 12 virksomheder placeret i Odense. Derfor ønsker Odense Musikbibliotek at hylde Odense som robotby ved at zoome ind på robotterne og på forskellig vis belyse hvorledes robotter bliver brugt i kunst og musik. EXPO: Robotics kaldes arrangementet, der blandt andets samarbejder med science fiktion udstillingen, "Into the unknown" på Brandts.

Alex Mørch, der er konservatorieuddannet og ekspert i elektronisk musik, vil opføre en hidtil uset genreblanding. Han opfører nemlig en duet med en operasangerinde og en robot.

Derudover vil der være udstillinger af diverse robotter og andre musikalske indslag.

arrangementet sker i samarbejde med den odenseanske robotvirksomhed Globe Robots. Direktøren, Peter Juhl Voldsgaard, udtaler i en pressemeddelelse:

"Vi er meget glade for at kunne bidrage til Musikbibliotekets visionære arrangement. Kunstens og robotvirksomheders verden er på mange måder tæt forbundet.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond, Kulturkontakten Odense & Musikudvalget i Odense Kommune.

EXPO: Robotics starter 17.30 og slutter 23.00.

Entré koster 60 kroner.

Robotterne indtager biblioteket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce