Rigtige fodbold-fans er rigtige venner


Rigtige fodbold-fans er rigtige venner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ODENSE: Det var en ægte venskabskamp, der i aftes udspillede sig i Svendborg, daOB mødte engelske West Bromwich Albion.

I hvert fald for Gitte Davidsen fra Odense. Selv om hun er svoren OB-tilhænger, så er nogle af de bedste fodboldvenner West Bromwich Albion-fans, og derfor står hun parat med hjælp og hygge, når det engelske holds fans dukker op i Odense.

Birmingham-klubben, der i den kommende sæson gør comeback i Premier League, plejer at tage på træningslejr i Danmark hvert år som optakt til sæsonen, og flere af klubbens engelske fans tager gerne turen med.

- Sidste år traf vi dem tilfældigt på Ryans Pub i Odense, og vi faldt i snak. Jeg kendte ikke meget til deres klub, men du ved, hvordan det er, når fodbold-folk falder i snak. De havde erfaringer med at lave fan-blad, og det kunne vi lære af, fortæller Gitte Davidsen, der har holdt kontakten til den engelske fans siden dengang.

Oprindeligt var det meningen at OB's fanklub Tigers ville sørge for bustransport for West Bromwich Albions-fansene til Svendborg i aftes, men på grund af forskellige informationer om kampens afvikling til de engelske fans, blev det i stedet til privat transport arrangeret af OB-fansene.

Gitte Davidsen glædede sig til gensynet. Og hendes to drenge på fire og syv år kunne også se frem til en særlig gave: Gitte havde nemlig bedt de engelske fans om at tage to West Brom-trøjer med til Danmark til sønnerne.

- Men de skal ikke have dem på til kampen. For selvfølgelig hepper på OB. Det er da klart, lød det fra Gitte Davidsen inden kampen.

OB-West Bromwich, Sporten 1. sektion side 11

Rigtige fodbold-fans er rigtige venner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce