Rigmand bag toppolitikers valgkamp

Valgplakat ved Albani apotek med Lars Chr. Lilleholt.
Foto: John Fredy

Rigmand bag toppolitikers valgkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når byrådskandidaten og folketingsmedlemmet Lars Christian Lilleholt (V) i disse dage fører valgkamp med bannere i Odenses bybillede og store avisannoncer, er der en bestemt person, der betaler en stor del af gildet.

Normalt vil Venstre ikke oplyse noget som helst om partiets bidragsydere, men fredag kan Fyens Stiftstidende afsløre en af de helt store spillere på det felt.

Bag Venstre og især den for tiden meget synlige politiker, Lars Christian Lilleholt, står nemlig direktør og grundlægger af Dansk Hørecenter, Niels Lodman. Det bekræfter pengemanden selv over for avisen.

Niels Lodman har ved de seneste mange valg i det skjulte ydet en markant økonomisk hjælp til valgkampene. Men hvor store beløb der er tale om, vil hverken han eller Venstre ud med.

Politiker ikke i lommen på hørecentret

Mens direktør Niels Lodman altid har foretrukket anonymitet i forhold til, hvem Dansk Hørecenter støtter, har formanden for Høreforeningen, Søren Dalmark, bemærket den nære forbindelse mellem Venstre og Dansk Hørecenter.

- Det er meget tydeligt, når vi som interesseorganisation følger den poltiske proces, siger han til Fyens Stiftstidende.

Lars Christian Lilleholt afviser, at han gør noget til gengæld for støtten.

- Det kan I være hundrede procent sikre på, jeg ikke gør, udtaler han til Fyens Stiftstidende.

Lars Christian Lilleholt erkender dog at have hjulpet med at sætte møder op mellem Dansk Hørecenter og aktører på Christiansborg.

Rigmand bag toppolitikers valgkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce