Revy - cirkus og Marys stedmor


Revy - cirkus og Marys stedmor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Af John Borgkilde

jbo@fyens.dk

- FOLK i alle aldre har mere og mere brug for at koble fra og grine på en stresset hverdag. Det kan jeg se, aften efter aften, når glæden ligefrem stråler ud af publikum, siger skuespiller Liselotte Krogager, der i sommer har succes i den totalt udsolgtsramte sommerrevy Rottefælden, der spiller sin 121. sæson frem til den 21. august.

DEN sprudlende scenekunstner siger med blink i øjet, at hun kun tager de runde år i Fælden. Hun var med i verdens ældste revyteater for 20 år siden og igen for 10 år siden.

- MEN nu er der virkelig kommet styr på det med Jan Schou som kunstnerisk leder og Frank Steen som teaterchef, og så er det pragtfuldt, at være et del af et sammentømret team, som også omfatter Kirsten Price og Arne Lundemann.

I DEN senere tid har Liselotte Krogager pendlet frem og tilbage mellem Svendborg og hjembyen Odense - og mellem to vidt forskellige former for familieunderholdning.

MED farverig frisure og fyrig fremfærd spiller hun konferencier i Den mindste Cirkus, hvor klovnen Jody alias skuespiller-kollega Arne Bjørk optræder på slap line - i Møntergårdens have med indgang fra Sortebrødre Stræde og Overgade.

DET er ved at være sidste udkald, idet der er forestillinger på den lille intime scene i dag kl. 12 og kl. 14 - og igen onsdag og torsdag.

- DER er tale om to forskellige optrin, men alligevel handler det begge steder om timing og situationskomik og om at fange publikums opmærksomhed. Og jeg håber, at den lille klovn i mig skal ud og luftes senere, siger Liselotte Krogager, inden hun skal videre til Audioteket, der producerer lydbøger.

SENEST indlæste hun en romantisk bog, skrevet af kronprinsesse Marys stedmor Susan Moody Donaldson, men hvad jeg skal i gang med nu, ved jeg ikke. Men det skal selvfølgelig være en bog, hvor jeg'et er naturligt i historieforløbet.

APROPOS Mary - da hun var i byen med kronprins Frederik, var der kun to tilskuere til cirkusforestillingen. Så dén dag måtte cirkus erkende, at der var to andre personer, der var vigtigere og mere efterspurgte end de to klovne.

Revy - cirkus og Marys stedmor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce