Retten: Ellegaard må punge ud

Michael Ellegaard nægter fortsat at betale en bøde på 1000 kroner for ulovlig våbenbesiddelse - og derfor kan han ifølge en dommer i Retten i Odense nu se frem til seks dages fængsel.
Foto: Arkivfoto: John Fredy

Retten: Ellegaard må punge ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Ellegaard, Frit Danmarks frontfigur, skal betale 1000 kroner for ulovlig våbenbesiddelse - ellers ryger han i fængsel.

Odense: I oktober blev Michael Ellegaard pålagt at betale en bøde på 1000 kroner, efter politiet havde konfiskeret en ulovlig kniv på hans adresse i Bolbro.

Men Michael Ellegaard nægtede at betale bøden, og derfor sad han tirsdag formiddag i retten for at prøve sin sag for en dommer.

- Det er en pyntegenstand, og den har stået oven på mit køkkenskab i fire et halvt år uden at gøre en flue fortræd, forklarede han.

I Odense Byret besluttede dommeren dog at fastholde bøden. Michael Ellegaard, der er formand for den islam-fjendske bevægelse Frit Danmark, og som tidligere har været fængslet for vold og trusler, nægter dog fortsat at betale de 1000 kroner.

- Hvis du afsiger dom, går jeg videre til min advokat, sagde han, da dommeren havde taget sin beslutning.

Derpå blev der afsagt dom i sagen, og Michael Ellegaard blev informeret om, at han kan se frem til seks dages fængsel, såfremt han ikke betaler de 1000 kroner.

Retten: Ellegaard må punge ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce