For få dage siden tjekkede Sortebrødrene forsikringsforholdene i spejderhytten

Inde i den nedbrændte spejderhytte i Fruens Bøge Skov er uvurderlige ting blevet flammernes bytte. Ting der ikke kan erstattes. Ting med stor affektionsværdi for de 150 spejdere og deres familier.

Telte og andet materiel for tusindvis af kroner er også væk eller ødelagt af vand.

Da fyens dk's reporter står på brandstedet sammen med tililende spejdere, siger tropsleder og bestyrelsesmedlem i Sortebrødre, Finn Boysen:

- Det er mærkeligt at tænke på, at vi så sent som i tirsdags tjekkede forsikringsforholdene. Og de var heldigvis i orden.

Finn Boysen uddyber ikke nærmere, om det er det nedbrændte Carlslund, som har gjort, at spejderne lige kiggede forsikringspapirerne igennem.

For ganske nylig var der en lille brand i nærheden af spejderhuset.

En af fyens.dk's læsere, Peter H. Vilstrup, fortæller:

- Jeg har lige læst artiklen om branden i spejderhytten.

- Fredag 4. september var der også en mindre brand ved spejderhytten. Der var sat ild til et gammelt træ i bevoksningen mellem spejderhytten og Carlslund. Jeg opdagede ilden og tilkaldte brandvæsenet, som kom og slukkede ilden og fældede det pågældende træ.

- Det er da lidt tankevækkende, fortæller Peter H. Vilstrup.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.

Mere om emnet

Se alle
7
Fyns Politi til nysgerrige borgere: Gå ikke over afspærringen

Fyns Politi til nysgerrige borgere: Gå ikke over afspærringen

Brand i spejderhytte: Politiet søger vidner

Brand i spejderhytte: Politiet søger vidner

- Odense må stå sammen om at finde den skyldige

- Odense må stå sammen om at finde den skyldige