Reolsystem blev skabt ud fra Stigs eget behov

Stig Nør er designer og indehaver af Wallume. Foto: Hasse Frimodt

Reolsystem blev skabt ud fra Stigs eget behov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu skal Wallume gøres kendt blandt private forbrugere

Stig Nør stod en dag med et problem. Han havde behov for en fleksibel reol i sit hjem. Men det var umuligt at finde den helt rigtige. Derfor tog han sagen i egen hånd og gik i gang med at designe sin egen reol. Det blev starten på Wallume.

- Wallume opfandt jeg i 2011. Det blev så godt et design, at jeg tænkte, at det burde mange andre mennesker og virksomheder også kunne have glæde af. I i 2013 var jeg på en messe i Stockholm for at fremvise Wallume reolsystemet. Efter lanceringen af reolen på messen i Stockholm, har konceptet været under konstant udvikling. Og målet er, at alle nye designs altid skal respektere behovet for maksimalt flexibillitet og funktionalitet - uden at gå på kompromis med designet eller kvaliteten, siger Stig Nør.

Wallume
WallumeNørregade 26

Designer og indehaver: Stig Nør

Åbent: onsdag, torsdag og fredag kl. 13-18 samt lørdag kl. 10-14

Hjemmeside: www.wallume.dk

Facebook: Wallume
Vinreolen vækker opsigt blandt dem der gæster showroomet, fortæller Stig Nør. Foto: Hasse Frimodt
Vinreolen vækker opsigt blandt dem der gæster showroomet, fortæller Stig Nør. Foto: Hasse Frimodt

Reolsystem bygget på mål

Wallume har de seneste år fortrinsvis været forhandlet til det professionelle marked. Men nu har Stig Nør åbnet showroom i Nørregade 26, for at gøre det kendt ude blandt private forbrugere.

- Wallume er et reolsystem,der bygges på mål. Det kan købes fra en halv meter til fire meter i bredden og op til seks meter i højden. Man kan vælge utrolig mange kombinationer at jeg vil anbefale folk at besøge hjemmesiden www.wallume.dk,hvor man kan sidde i fred og ro og designe ud fra sit eget behov. Wallume kan bruges alle steder, hoteller, restauranter, klinikker, kontorer og i private hjem. Man kan få det som vinreol, sengegavl og til arbejdsværelset.

Ledig arbejdsplads i showroom

Wallume reolsystemet kan du se i det nye showroom i Nørregade, her kan du også få vejledning og hjælp til at sammensætte systemerne ud fra dit eget behov.

- Jeg har gjort det lidt anderledes ved åbningen af showroomet. Jeg har tilbudt op til tre ledige arbejdspladser i showroomet til andre selvstændige. De sidder og passer deres egen virksomhed, men kommer der kunder ind i showroomet er aftalen,at de hjælper dem der kommer indenfor døren. Jeg har kun en plads ledig nu, hvis der skulle sidde en og mangle en arbejdsplads, siger Stig Nør. Udover showroomet i Nørregade findes der ligeledes et stort showroom på Helnæs, hvorfra virksomheden drives. Wallume er 100 pct dansk da både design og produktion foregår i Danmark, noget som Stig Nør har lagt stor vægt på da han startede sin virksomhed.

Reolsystem blev skabt ud fra Stigs eget behov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce