Rengøringsfolk: - Det skal fejres

Janne Andersen, fællestillidsrepræsentant for rengøringsfolkene takker medlemmerne for det store samarbejde, der blandt andet kom til udtryk i går, da der blev demonstreret på Flakhaven og afleveret underskrifter til rådmand Jane Jegind (V).
Foto: John Fredy

Rengøringsfolk: - Det skal fejres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor lettelse hos rengøringsassistenterne efter politikerne har droppet udlicitering

- Der er faldet en stor sten af halsen, som vi har gået rundt med længe.

Janne Andersen, der er fællestillidsrepræsentant for rengøringsassistenterne i Odense, er lettet over, at politikerne her til eftermiddag valgte at droppe udliciteringen af rengøringen på byen skoler.

Forslaget blev blandt andet droppet, fordi to de to medlemmer af Børn- og Ungeudvalget Stina Willumsen (SF) og Jesper Kinch-Jensen (S) har skiftet mening.

- Jeg synes, det er så dejligt, at nogen politikere er åbne for at høre på vores argumenter og er klar til at skifte mening, det skal i hvert fald fejres, lyder det fra Janne Andersen, der er rengøringsassistent på Søhusskolen.

Hos rengøringsfolkenes fagforbund 3F er man imponeret over de kamplystne fagfæller.

- Jeg ønsker rengøringsassistenterne tillykke med deres sejr. Jeg har aldrig oplevet vores medarbejdergrupper være så aktive i en kampagne som den her. Der har været et massivt sammenhold hele vejen igennem, siger Charlotte Vinzentz Pedersen, der er næstformand i 3F.

Rengøringsfolk: - Det skal fejres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce