Rema 1000 genåbner mandag: Brandårsag stadig ukendt

Det var natten til fredag den 23. februar, der udbrød brand i caféen på første sal over Rema 1000 på Skibhusvej. Foto: Michael Bager

Rema 1000 genåbner mandag: Brandårsag stadig ukendt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Levnedsmiddelkontrollen har sagt god for, at Rema1000 på Skibhusvej kan genåbne efter brand i café på førstesalen. Stadig intet nyt om brandårsagen.

En lille uge efter, at en større brand raserede Café Four Seasons på Skibhusvej, er der godt nyt fra Rema 1000, som holder til i stueetagen under caféen.

- Vi genåbner på mandag, siger købmand Ole Ringbo.

Trods det faktum, at hans forretning har været lukket siden den 23. februar, er optimismen i behold.

- Jeg tror ikke, vi mister kunder, når det trods alt er så kort tid, vi har haft lukket. Havde det været tre eller fire uger, var det måske en anden sag. Men nej, det er jeg umiddelbart ikke bekymret for, og viser det sig at være tilfældet, må vi se på, hvad vi kan gøre for at få dem tilbage, siger han.

Butikken er heldigvis behørigt forsikret.

- Vi bliver ikke ruineret, det giver bare noget ekstra arbejde, siger Ole Ringbo.

Han oplyser, at han selv og personalet i de kommende dage skal knokle med få givet butikken den helt store forårsrengøring, der lever op til levnedmiddelkontrollens krav, inden de atter slår dørene op for kunder mandag morgen.

Brandårsag stadig ukendt

I Skibhuskvarteret bliver der spekuleret livligt i baggrunden for den voldsomme brand i Café Four Seasons, hvor ingen heldigvis kom til skade.

Men der er stadig intet nyt om, hvorvidt branden er påsat, lyder det fra Fyns Politi. Politikommissær Jack Liedecke oplyser, at det endnu er for tidligt i forløbet.

Politiets kriminalteknikere har været ude på stedet for at gennemgå det og tage prøver. Materialet skal nu analyseres, hvilket nogle gange kan kræve hjælp fra eksterne eksperter.

Politikommissæren oplyser, at der kan gå op til et par uger, før teknikerne er færdige med arbejdet og klar med en udtalelse om årsagen til branden.

Ole Ringbo glæder sig til, at se førtesalen bliver sat i stand.

- Mit håb er, at den bliver genopført med nye lejligheder, siger han.

Rema 1000 genåbner mandag: Brandårsag stadig ukendt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce