Reklamedirektør amok på viceborgmester: - Knep dig selv

- Knep dig selv, lyder det i en mail til fra Lars Overby (t.v.), direktør hos reklamefirmaet Track One. Mailen er sendt til en kunde, politikeren Carsten Kudsk (t.h) fra Nyborg.

Reklamedirektør amok på viceborgmester: - Knep dig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiker føler sig verbalt forulempet og truet af Lars Overby, indehaver er reklamefirmaet Track One fra Odense.

- Knep dig selv.

Sådan lyder det ordret i en mail dateret 12. marts fra reklamemanden Lars Overby, indehaver af firmaet Track One i Odense, til Nyborgs viceborgmester Carsten Kudsk (DF). Lars Overby er af mange kendt som en af bagmændende bag den omstridte lysreklame på Fisketorvets højhus.

Mailen er sendt som en udløber af sidste års kommunalvalg, hvor Carsten Kudsk havde bestilt påsætning af et logo på den bil, han skulle bruge som reklamesøjle i valgkampen.

- Jeg har aldrig prøvet noget lignende, aldrig, lyder det fra Carsten Kudsk, der ellers er vant til, at tonen i politik kan være hård, ikke mindst på udlændingeområdet.

Politikeren, der er viceborgmester i Nyborg, fortæller, at uenigheden, som affødte ordene fra Lars Overby, omhandler et beløb i størrelsesordenen 350 kroner.

Lars Overby mener, fremgår det af mails, Carsten Kudsk har ladet avisen se, at han og Track One er berettiget til at opkræve beløbet, mens Carsten Kudsk mener, at beløbet uberettiget er lagt oveni regningen. Samlet er der tale om en regning på 4558,13 kroner - inklusive de cirka 350 kroner, der er til debat mellem parterne.

Truer med tilsvining

Ud over den kontante indledning på mailen, skriver Lars Overby også følgende:

"Jeg skal gøre ALT der står i min magt for at svine dig til ude i den store verden."

Og det er den trussel, der har fået Carsten Kudsk til at offentliggøre mailen på Facebook for at imødegå, hvad Lars Overby måtte rende rundt og sige om politikeren til andre.

- En ting er den grove måde, han skriver på. Det kan jeg godt overleve. Men at han begynder at true med, at han vil svine mig til overfor hvem og hver mand. Det overrasker mig, siger Carsten Kudsk, der kalder reklamedirektørens fremfærd "en meget voldsom reaktion over en meget lille strid om et mindre beløb".

- Det kunne have været løst ved, at han f.eks. havde sagt: Ok, vi misforstod hinanden. Lad os slå halv skade, mener Nyborg-politikeren.

En ting er den grove måde, han skriver på. Det kan jeg godt overleve. Men at han begynder at true med, at han vil svine mig til overfor hvem og hver mand. Det overrasker mig
Carsten Kudsk, (DF), viceborgmester

Lars Overby: Taler ikke med journalister

Avisen har været i telefonisk kontakt med Lars Overby for at bede ham uddybe baggrunden for hans ordvalg overfor Carsten Kudsk, men Track One-direktøren vil ikke udtale sig.

- Jeg har ingen kommentarer til journalister. Det ved du. Så kan du have en god dag, lyder det, inden han smider telefonen på.

Carsten Kudsk er færdig med at handle med Track One og Lars Overby, og han advarer andre.

- Der er nogle dygtige medarbejdere, og arbejdet har sådan set også været i orden, hvilket jeg også påpeger i den mailudveksling, der er. Folk skal bare være klar over, at hvis der opstår en uenighed, så får man et svar tilbage, der kan se sådan her ud.

Hvad tænker du om, at Lars Overby kan finde på at reagere sådan, som det er sket?

- Jeg forstår det ikke. Hvis man som direktør bliver negativ og sur og ikke kan styre sig, og hvis man ved, man har den fejl, så kan det være, man lade andre stå for at kommunikere med kunderne i tilfælde af en uenighed, siger Carsten Kudsk.

Jeg har ingen kommentarer til journalister. Det ved du. Så kan du have en god dag.
Lars Overby, direktør, Track One

Opdateret klokken 13.04:

Lars Overby har, efter artiklen er blevet offentliggjort på Fyens.dk, kontaktet avisen pr. mail med følgende kommentar:

"Jeg er ked af, at jeg fik formuleret mig, som jeg gjorde i min mail til Carsten Kudsk. Det var en mail, som blev skrevet i affekt, og det er ikke den måde, som jeg normalt kommunikerer på, så det vil jeg naturligvis gerne beklage. 

Når det er sagt, så blev mailen skrevet i en vrede over, at Carsten Kudsk løb fra en klokkeklar aftale, ligesom han selv bar brænde til bålet ved at sende en mail, som i sin form var grænseoverskridende. Det blev jeg stødt over, men jeg fortryder selvfølgelig, at jeg ikke nåede at tælle til ti, inden jeg sendte min mail.

Andre kommentarer har jeg ikke til denne sag!"

Se den omtalte mail fra Carsten Kudsk lige her:

Reklamedirektør amok på viceborgmester: - Knep dig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce