Rejs billigt på charterferie fra Odense

Der er penge at spare, hvis du vælger Odense Lufthavn i stedet for Kastrup og Billund, når du skal vælge charterferie til sommer.
Foto: Colourbox

Rejs billigt på charterferie fra Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil du charterferie til sommer, er der penge at spare, hvis du flyver fra Odense Lufthavn

Drømmer du om at ligge på en hvid sandtrand i Antalya, drikke rødvin i Toscana eller tage til grisefest på Mallorca, kan du nemt spare imellem 500 og 1500 kroner, hvis du flyver fra Odense.

Odense Lufthavn tilbyder i år charterdestinationer i lande som Grækenland, Tyrkiet, Spanien, Italien og flere andre sol- og badeferiedestinationer. Og hvis du bor på Fyn, sparer du ikke alene penge på transporten. Du slipper også for at betale for parkering. Den er nemlig gratis - medmindre du vil parkere på en beskyttet parkeringsplads.

Til sammenligning koster den billigste parkering for otte dage i Billund Lufthavn 325 kroner.

Men også billetterne er billigere.

Billetten er billigere

- Hvis man sammenligner med en tilsvarende billet til samme destination og samme hotel fra for eksempel Billund, er der cirka 500 kroner at spare, fortæller lufthavnschef Peter J. Høgsberg fra Odense Lufthavn.

Besparelsen skyldes, at Odense Lufthavn ikke er ligeså markedsført som Billund og Kastrup. Men det håber Peter J. Høgsberg at kunne lave om på.

- Vi er begyndt at markedsføre os på en helt anden måde end tidligere. Og jo flere, der vælger at flyve fra Odense, jo flere rejseselskaber vil vælge at bruge os. Og så får vi endnu flere destinationer, lover han.

Han understreger dog, at Odense lufthavn aldrig får samme størrelse som Billund.

- Men vi kan blive meget større, end vi er nu. Vi har et kæmpe stort potentiale til at udvikle os. Der er 400.000 fynboer, og tæller man trekantsområdet og Vestsjælland med, er der 800.000 potentielle brugere, siger han.

Forhandlinger i gang

På nuværende tidspunkt flyver Apollo, Falk Lauritsen og Gislev Rejser fra lufthavnen, og som noget nyt er også Spies begyndt at arrangere charterferier fra Odense til Tyrkiet.

Men der er flere på vej, håber lufthavnschef Peter J. Høgsberg.

- Jeg er ved at forhandle med flere andre rejsebureauer. Så der er meget godt i vente, fortæller han.

Læs mere her.

Rejs billigt på charterferie fra Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce