Regn og EM blev Elvis' skæbne


Regn og EM blev Elvis' skæbne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

UNDERSKUD: Odense Musical Teater fik den værst tænkelige debut som teaterarrangør
ODENSE: "Det her kan vi ikke lave, hvis ikke vi har store ambitioner. Så det har vi".

Sådan lød det, da ledelsen i det nye Odense Musical Teater i december sidste år præsenterede sig selv og musicalen Elvis om rockkongens liv.

Ti aftener i juni sang Elvis på amfiscenen, og publikum kunne li' det. Projektet var på flere punkter professionelt, skønt spillerne var forholdsvis uprøvede amatører.

Lanceringen fejlede heller ikke noget. Det gjorde vejret derimod, og når der samtidig med kulde og regn også var fodbold i fjernsynet fra EM-slutrunden, holdt det mange mennesker væk fra Den Fynske Landsby - og det skulle vise sig, at få katastrofale følger.

For vel var helhedsindtrykket af musical-premieren, set udefra, ganske vellykket, men bag Graceland-kulissen ligger sandheden om et stort underskud gemt.

100.000 i underskud

Regningen er kommet og den lyder på et underskud på over 100.000 kroner.

- Jeg kan bekræfte, at vi ikke kan undgå et underskud, og at vi lige nu arbejder intenst på at udbedre skaderne, siger formanden Søren Wiilsbøll.

- Vi skal tale med amt og kommune om underskudsgaranti, og vi skal have et møde med vores sponsorklub, der i forvejen har støttet os flot, men vi spillede en ulige kamp mod EM-bold og otte regnvåde aftener.

- Vi havde kalkuleret med 8000 betalende tilskuere, men der kom kun 5100, og så blev der endda rettet op på det samlede besøgstal, da der de sidste to aftener kom 800 og 1000 mennesker.

Det er en dyr affære at arbejde med musicalteater på det plan, når man, som her, satser på stor sceneopsætning og professionel koreograf, instruktører, musikere, lyd og lysfolk. Det samlede budget på 849.000 kroner blev bortset fra 5000 kroner holdt til punkt og prikke.

- Vi ville ikke gå på kompromis, og det gør vi heller ikke næste gang. For vist kommer vi igen - nu har vi lært en masse, siger Søren Wiilsbøll.

- Vi har fået grønt lys fra Odense Bys Museer om igen næste sommer at bruge amfiscenen, og det er vi stolte over.

Ingen risiko med Annie

Når Odense Musical Teater i november opfører familie-musicalen Annie på Odense Congress Center, så er det uden udgifter og risiko.

Forestillingen er købt "som færdig teater" af OCC, der også har været storsponsor på Elvis.

Regn og EM blev Elvis' skæbne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce