Ræven vogter gæs


Ræven vogter gæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MEDIEHUS: I hele mit voksne liv her i Odense har det maget sig sådan, at jeg gennem årene har haft forbindelse til en hel række af dygtige embeds- og tjenestemænd. En af de fremmeste blandt disse var biblioteksdirektør Munch, der foruden biblioteket røgtede flere bestyrelsesposter, blandt andet for Musikkonservatoriet.

Hans tese var, at institutioner og andre foretagender, der ikke havde kunder, klienter eller lignende, skulle placeres uden for bymidten, medens huse, der søgtes af mange mennesker, skulle have fortrinsret til at være placeret centralt.

Dette selvfølgelige princip er nu af uransagelige grunde eftertrykkeligt brudt ved at anbringe "Stiftens" bladhus over for banegården på en grund der er, var, helt uundværlig for de mange, der har

ærinde på biblioteket eller rejsende til banegården.

Der kan næppe tænkes noget foretagende, der har mindre behov end Fyens Stiftstidende for at være på denne plads. Jeg har holdt denne udmærkede avis over et halvt århundrede, og jeg mindes ikke, at jeg nogensinde har haft ærinde i avisens hus. Det kunne for min, og sikkert alle andres skyld, ligge hvor som helst uden for byen.

Man må håbe, at politikere og embedsmænd ikke fortsætter med at beskære eller beslaglægge andre vigtige pladser, for eksempel omkring Gråbrødre Torv og Koncerthuset, men lader byggelysten få afløb i byens udkanter, hvor der er plads nok.

Egentlig er det den slags ting, som pressen normalt tager sig af som en slags offentlig kritiker. Men pressen her er jo, ja netop, Fyens Stiftstidende. Tja.

Ræven vogter gæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce