Punktum på X Factor-show i aften

Martin Hoberg Hedegaard, som han i virkeligheden hedder, bliver det store trækplaster ved aftenens koncert i Odense.
Foto: Carsten Snejbjerg/Polfoto

Punktum på X Factor-show i aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Imens er odenseanske Heidi Herløv i studiet for at indspille et album, der udkommer til efteråret.

Heidi Herløv arbejder i studiet med at indspille sit livs første album, når der i aften i Odense Idrætshal blændes op for et gensyn med X Factor-deltagerne Martin, Laura, Basim, Lisa, Frederik og RaiDen.

Det er den sidste af seks "X Factor Live 2008"-koncerter med de talentfulde tv-idoler.

Seertallene fra "X Factor" taget i betragtning har interessen for showturneen ikke været prangende, men der er ikke desto mindre lagt op til en underholdende aften for X Factor-freaks.

Dagbladet NORDJYSKEs udsendte til fredagens koncert i Arena Nord var begejstret for, hvad han så og hørte: "Et show, der fik publikum helt op på tæerne," skriver han. Især meldes den 15-årige vinder, Martin fra Ørum, på toppen.

Odenseanske Heidi Herløv, der fik mange hjerter til at banke i takt til hendes sange på tv, har ikke været med på turneen. Men den syngende husmor har ikke opgivet branchen. Hun er i færd med at indspille et album på Universal Records. Et udspil der efter planen udsendes til efteråret.

Også Martin har været i studiet med X Factor-dommer Remee og Thomas Troelsen, og magiske Martin har udgivet en single, "The 1", som er blevet den hurtigst sælgende på downloadcharten. Også albummet går også som varmt brød. Flere end 60.000 eksemplarer af albummet er blevet sendt ud til butikkerne landet over. Derfor har Martin indkasseret to platinplader.

Punktum på X Factor-show i aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce