Sent torsdag eftermiddag holder venstrefløjen møde på Banegårdspladsen i Odense

Et samfund skal kendes på, hvordan det behandler sine udsatte borgere, og vores samfund er rigt nok til, at alle borgere kan leve værdige liv.

Skiftende regeringer har ramt nogle af de mest udsatte grupper hårdest samtidig med, at de, der i forvejen har, har fået mere.

Sådan skriver den venstrefløjsgruppe, der står bag et møde og en demonstration torsdag 4. februar klokken 16.30 på Banegårdspladsen i Odense.

Arrangører er Fællesskabet Odense og Bekæmp Fattigdom.

Arrangørerne remser op, hvad de tænker på: kontanthjælpsloft, regel om 225 timers arbejde der rammer selv ikke job-parate: handicappede og udviklingshæmmede, folk der udsendes i ydmygende sengepraktikker som led i ressourceforløb,

arbejdsløse der kontrolleres og piskes rundt af kommuner og jobcentre.

Mange tusinder er ramt af reformerne for kontanthjælp, syge- og dagpenge, fleksjob, førtidspension, gensidig forsørgelse, flygtninge- og

uddannelseområdet.

Flygtninge på flugt fra krig og bomber rammes hårdt af regeringens og Socialdemokraternes økonomiske politik, lyder bandbullen inden torsdagens demonstration.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.