Procol Harum kommer til Odense i oktober

Gary Brooker vil vanen tro være i vokal og musikalsk front for Procol Harum, når bandet gæster Odense til oktober. Pr-foto

Procol Harum kommer til Odense i oktober

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bandet bag megahittet "A Whiter Shade of Pale" spiller i Odeon 27. oktober anført af den originale frontfigur Gary Brooker,

Det legendariske engelske rockband Procol Harum havde sit gennembrud med verdenshittet "A Whiter Shade of Pale" tilbage i 1967, en sang der siden er blevet en af rockhistoriens absolutte klassikere. Procol Harum var - og er - kendt for en helt unik sound, som kombinerer symfonisk rock med en helt basal og jordnær fornemmelse for soul og rhythm'n'blues.

Lørdag d. 27. oktober kommer Procol Harum til Odense for at spille i Odeon. Det er faktisk ikke så længe siden, bandet var her sidst. Det var i september, men ved den lejlighed var det på Posten.

Procol Harums bagkatalog er naturligvis domineret af det kæmpestore gennembruds-hit, der solgte over 10 millioner eksemplarer, men bandet har indspillet en lang række album og har mange andre hits på programmet, sange som "A Salty Dog", "Hotel Grand", "Conquistador", "Homburg" og mange andre.

Særlig sound

Procol Harums ankermand er som altid sangeren, sangskriveren og pianisten Gary Brooker. Bandets særlige sound er baseret på Brookers kraftfulde stemme, hans klassisk inspirerede piano-spil og et helt tidløst Hammond-orgel.

Resten af besætningen består af bassisten Matt Pegg og organisten Josh Phillips, der begge har været med siden '93, samt trommeslageren Geoff Dunn, der kom med i '06, og sidst men ikke mindst guitarveteranen Geoff Whitehorn. En besætning, der skulle være god for den ægte og uforfalskede Procol Harum-lyd.

Der er billetsalg på Ticketmaster/Billetnet fra 25. januar.

Procol Harum kommer til Odense i oktober

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce