Priskrig mellem møbelhuse i Odense


Priskrig mellem møbelhuse i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Idémøbler udvider med møbelhus i Odense M og svarer Mega igen med slagtilbud på hvilestol med skammel.

ODENSE: To af de store møbelhuse i Odense er faret i totterne på hinanden, og det har ført til en priskrig, der udkæmpes på hvilestole med skammel. Til priser, der udvikler sig dag for dag.

Idémøbler, som findes over hele landet og som har haft møbelhus på Tarupvej i Odense, rykkede i eftermiddag ind i Odense M med en helt ny forretning på Tagtækkervej, og det skete med i hvert fald et bemærkelsesværdigt tilbud.

Samtidig har Mega åbningstilbud - ja, forretningen åbner jo de fleste dage året rundt - så den er god nok. Og det tilbud var i første omgang en hel del bedre end konkurrentens - altså Idemøblers.

- Halv pris sådan nogenlunde, siger direktør Rene Rottgarn fra Mega om den stol, som torsdag blev annonceret til salg på en helside. 299 kr. mod Idemøblers 499 kr.

- Det kan vi, fordi vi køber stort ind. Hele partier. Fordi vi har lagerplads. Fordi det er vores politik. Det var så særlig heldigt, at vi lige ramte den samme stol, som Idemøbler skulle have det dobbelte for, siger direktøren.

- Vores pris illustrerer, hvad vi står for. Laveste pris og kvalitet, siger Rene Rottegarn.

Idemøbler svarede igen på sin internetside, hvor priskrigsstolen blev sat ned til 279 kr. For både stol og skammel. Fra en normalpris på 1499 kr.

I dag var Idemøbler travlt optaget med åbningssalget, og telefonerne var lukket. Det var derfor ikke muligt at få en kommentar til priskrigen.

En læderhjørnesofa blev fredag inddraget i slagsmålet. Her var produkterne dog ikke helt sammenlignelige. Den ene havde stålben, den anden ikke.

- Men vi var da billigst, siger Rene Rottgarn.

- Det er vores forretningskoncept. Vi har ikke store dyre kollektioner og laver kostbare kataloger. Vi er en store forretning, der køber stort ind, siger Mega-direktøren.

Priskrig mellem møbelhuse i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce