Pris til Odense-ingeniør

Peter Bønløkke Adamsen - nu prisbelønnet ingeniør.
Foto: Rambøll

Pris til Odense-ingeniør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chefkonsulent Peter Bønløkke Adamsen fra Rambølls miljødivision i Odense er blevet kåret til årets unge europæiske rådgiver af den europæiske brancheorganisation for rådgivende ingeniører

- Jeg er utrolig stolt og glad for prisen.

Peter Bønløkke Adamsen fra Rambøll i Odense er netop nu i Berlin for at officielt at blive kåret til årets unge europæiske rådgiver af den europæiske brancheforening for rådgivende ingeniører, EFCA.

Den 38-årige fynbo får prisen for sit arbejde med at lede adskillige naturgenopretningsprojekter i Danmark og på den måde været med til at hjælpe og profilere dansk natur i ingeniørbranchen. EFCA`s jury lagde i vurderingen vægt på Peter Bønløkke Adamsens kreativitet i forbindelse med udviklingen af nye metoder og løsninger inden for naturgenopretning. Især fokuserede juryen på hans evne til at sikre optimale faunapassager ved opstemninger i vandløb.

Titlen som årets unge europæiske rådgiver anses for at være en af de mest prestigefyldte for ingeniører, oplyser Rambøll i en pressemeddelelse.

- Alene det at blive indstillet var stort for mig. Naturen har givet mig rigtig meget og fylder både på arbejdet og i fritiden. Med den her pris kan jeg forhåbentlig være med til at give lidt igen ved at skabe større fokus på natur- og miljøområdet, som i mine øjne ikke fylder nok i den ingeniørfaglige dagsorden, siger Peter Bønløkke Adamsen.

I den danske brancheforening for rådgivende ingeniører, FRI, vækker resultatet også genlyd.

- Det er utrolig stærkt gået, at det for andet år i træk er en af vores unge rådgivere fra Danmark, der løber med titlen som årets unge rådgiver i Europa. EFCA`s Young Professional Award er en af de fineste priser, man kan få, fordi det er branchens egne aktører, der kårer vinderen. Det vidner om, at den nye generation af danske rådgivende ingeniører er innovativ og kompetent, og dermed kan løfte arven fra tidligere og nuværende ledere i branchen. Det vil fastholde, at rådgiverbranchen også i fremtiden bliver en af Danmarks vigtigste vækstgeneratorer,” udtaler Henrik Garver, direktør i FRI.

Pris til Odense-ingeniør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce