Prinsesse Isabel på den hvide hest


Prinsesse Isabel på den hvide hest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SOMMER-SJOV: Lille cirkusteater, lille manege-scene - og stor effekt i Svanens forestilling Marionetspilleren
ODENSE: "Det er mig en stor ære, glæde og fornøjelse, at præsentere cirkusprinsessen Isabel på den hvide hest, miniklovnen Alfredo, den eneste af sin art, der kører på éthjulet cykel og stylteklovnen Charlie, som vi har hentet i det russiske statscirkus".

Cirkusdirektøren i det ganske lille cirkus-teater med den ganske lille manege-scene sender til gengæld det let fabulerende budskab ud med stor effekt.

I går havde det odenseanske dukketeater Svanen sommerpremire med den lille fine forestilling Marionetspilleren, ret frit efter H.C. Andersens rimeligt ukendte fortælling.

Frem til tirsdag opføres den poetisk, humoristiske cirkusforestilling kl. 9.30 og 11,00 i Mimeteateret - med indgang fra Vestergade og Pantheonsgade via Rosenbæk Torv.

- Jeg tog Marionetspilleren med fra Tjekkiet til H.C. Andersens egen by, fortæller Patricie Homolová, der som sin mand, Kim Westi, er uddannet dukkefører og skuespiller - og desuden videreuddannet scenograf.

Parrets følsomme sans for den særlige dukketeaterteknik kommer smukt til sin ret her på førstesalen i Mime Gerts gamle baghus med de mange aktiviteter.

Dukketeatret har for en stund slået sig ned i selskab med artister, der nærmest står på pinde for det medlevende publikum, når de med ekvilibrisme føres rundt i det lille univers af tjekkisk dukketeatertradition.

Hokus pokus filihunkat - og børn og barnlige sjæle er tryllebundet.

Og dermed er der indledt et lokalesamarbejde med Gert Petersen, der rykker ind, når Svanen flyver videre.

- Jeg skal spille børneforestilling på Teatret Trekanten i Vejle, fortæller Patricie.

- Og jeg skal til Vendsyssel for at instruere en lille poetisk klovneforestilling, inden jeg skal tilbage og se frem til Jul i Gammelby på Odense Teater, siger Kim Westi.

- Og jeg går og håber på godt vejr, så vi kan komme ud på torvet med mimesjow-forestillingen "Her og nu", hvor der mindsanten også kan spores drys af H.C. Andersen, siger Gert Petersen, der mimer fra onsdag den 28. juli klokken 9.30 og igen kl. 11 og frem til torsdag den 5. august.

Gratis adgang til både Marionetspilleren og Her og Nu.

Prinsesse Isabel på den hvide hest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce