Pres på billetsalg giver sommerrevy vokseværk

Revydirektør Lars Arvad er en glad mand. Der er nu så meget pres på billetsalget, at Odense Sommerrevy laver to ekstra forestillinger til sommer. Arkivfoto: Kim Rune

Pres på billetsalg giver sommerrevy vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Sommerrevy laver nu to ekstra forestillinger i maj for at imødekomme et stort forsalg. Revydirektør Lars Arvad er begejstret.

Niels Olsen, Thomas Mørk, Bodil Jørgensen, Vicki Berlin og Lars Arvad kommer på ekstraarbejde, når de til sommer går på scenen til den tredje udgave af Odense Sommerrevy på Engen i Fruens Bøge. Onsdag satte revyen to ekstra forestillinger på programmet. Den ene en tidligere eftermiddagsforestilling lørdag den 19. maj og så en ekstra spilledag onsdag den 23. maj. Årsagen er pres på billetsalget, hvor der nu er fire udsolgte forestillinger og 11 med få billetter tilbage ud af et samlet antal på 20.

- Jeg kan næsten ikke få armene ned, selv om jeg kører bil lige nu, lyder det i mobiltelefonen fra revydirektør Lars Arvad.

Efter to år med en stram økonomi på grund af store etableringsomkostninger og et lidt trægt billetsalg, går det nu langt bedre.

- Vi har allerede solgt lige så mange billetter, som vi gjorde sidste år, og vi er langt foran det forsalg, vi har haft tidligere. Får vi solgt de her to forestillinger også, så ser det rigtig godt ud, siger Lars Arvad, der er sikker på, at revyen er ved at etablere sig som en af landets faste revyer.

Selv tilskriver han den største del af forklaringen på salget årets revyhold, som han kalder "Danmarks bedste". Men han mener også, at revyen har fået fat i publikum.

- Vi har hele tiden vidst, at det ville tage tid. Men der er helt sikkert folk, der har fået øjnene op for os og nu begynder at gøre det til en tradition at tage til sommerrevy, siger Lars Arvad.

Revyholdet har haft det første indledende møde, og efter nytår sætter de sig sammen igen i København for at dele ideer til numre og få mere hold på årets udgave. Først til april går man i skarp træningslejr, og 8. og 9. maj afvikles der to forpremierer inden selve premieren 10. maj.

Revyen er i år støttet af Odense Kommune med en halv million kroner til etableringsomkostninger. Det seneste regnskabsår kom revyen ud med et underskud på 1,1 millioner.

Pres på billetsalg giver sommerrevy vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce