Præsten fik overtalt Nalle


Præsten fik overtalt Nalle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VOLLSMOSE: Rock Nalle har prøvet det meste gennem et langt liv i rockmusikkens tjeneste.

Han har optrådt på blokvogne, i de fineste koncerthuse og i de mest ydmyge værtshuse. Men han har aldrig givet koncert i en kirke.

Det skal han prøve nu.

Onsdag den 19. januar står han på plakaten i Vollsmose Kirke sammen med et par musikalske venner og der er allerede stor interesse for den usædvanlige koncert.

Det var kirkens sognepræst Torben Hangaard der opfordrede Rock Nalle alias Roland Sørensen til at komme i Guds hus og give menigheden et musikalsk rockhistorisk tilbageblik krydret med blød blues.

Kan ikke sige nej

- Når en præst kommer og spørger mig på den måde og tilmed roser mig højt for mit seneste album, så kan jeg jo ikke sige nej, fortæller Nalle, der glæder sig til en anderledes oplevelse.

- For nylig var jeg før første gang på koncerthusets scene og nu skal jeg synge i en kirke. Det gør fremad.

- Det er klart, siger han, at jeg sammen med min trio vil sammensætte et repertoire, der tager hensyn til de særlige stemningsfulde omgivelser.

- Det eneste der ligger fast er, at præstens kone har ytret et særligt ønske om at høre Go'e gamle fru Olsen, og den skal hun nok også få med, siger Rock Nalle, der kommer med Martin Jönsson, piano og Ulrik Bust, saxofon - og så overvejer han en guitarist.

Det er ikke første gang Torben Hangaard byder på musik, der ikke til dagligt høres i et kirkerum. Det traditionelle jazzorkester Odense Banden har spillet her flere gange.

Premiere i Odense

Rock Nalles nyeste album med vennerne Hans Theessink og Knud Møller, der spiller blues, rock, american roots er blevet så godt modtaget, at de nu tager på turné.

Premiere torsdag den 3. februar på Rytmeposten - derefter følger 15 koncerter på flere af landets større musiksteder.

- Det er seje drenge, der brænder for den ægte vare og jeg glæder mig som et lille barn til at ta' ud sammen med dem og fyre den af.

Præsten fik overtalt Nalle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce