Poul Nyrup på gågaden


Poul Nyrup på gågaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CENTRUM: Statsminister Poul Nyrup Rasmussen (S) skal på bytur i den indre by i morgen eftermiddag, når han for anden gang på få dage besøger Odense.

Det er planen, at Poul Nyrup skal slentre fra krydset Vindegade-Kongensgade op gennem Kongensgade og videre ad Vestergade, hvor han på Franck A skal mødes med borgmester Anker Boye (S).

Alle de øvrige socialdemokratiske kandidater, der er stillet op i Odense til de tre valg, har partiet inviteret til at møde op for at slå følge med Nyrup.

- Turen i byen er beregnet til omkring en time, og folk er også velkomne til at kikke forbi Franck A, fortæller en af dem, der holder styr på Poul Nyrups kalender i de travle valgdage, Mette Ruggaard.

Inden gåturen i Odenses centrum er der lagt et stramt program for statsministeren, som først fører ham til Lindø-værftet.

Her møder han op kl. 10.30 og skal formentlig bl.a. høre om værftets nyeste ordre på flere containerskibe til A. P. Møller.

Små to timer senere - kl. 12.15 - er han på universitetet i Odense, og kl. 14-15 stiller Nyrup op på Radio Fyn for at være i programmet "Andreas på spil".

Kl. 15.30 skulle han så være klar til gåturen på hjørnet af Vindegade og Kongensgade.

Poul Nyrup på gågaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce