Populær Reformer træning er nu muligt hos Holly's Pilates

Gosia Holik er indehaver af Holly´s Pilates. Foto: Hasse Frimodt

Populær Reformer træning er nu muligt hos Holly's Pilates

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gosia sagde sit job op for at åbne eget Pilates institut i Odense.

Holly´s Pilates
Holly´s Pilates

Jernbanegade 16, 2. sal

Ejer: Gosia Holik

Træningsformer: Pilates Reformer og Pilates Matwork

Facebook: Holly´s Pilates

Pilates i Jernbanegade

Gosia Holik sagde sit gode job op hos Udvikling Fyn i december 2017, fordi hun ville udleve drømmen om at åbne sit eget pilates studie i Odense. Studiet åbnede hun 1. marts og det hedder Holly´s Pilates og ligger i Jernbanegade 16, 2. sal.

Gosia er uddannet Pilates Matwork instruktør og Pilates Reformer instruktør. Og det er da også disse to Pilates former der kan udøves hos Holly´s Pilates.

Holly´s Pilates

- Efter 10 år på arbejdsmarkedet hos Syddansk Sundheds Institut og hos Udvikling Fyn var det tiden at forfølge min drøm, siger Gosia Holik.

- Jeg har, siden jeg var helt ung, haft enorm stor glæde af at træne pilates. For tå år siden blev jeg uddannet Pilates Matwork instruktør, og sidste år blev jeg færdig uddannet Pilates Reformer instruktør. Pilates handler om at styrke ens core, så man får en stærk og god kropsholdning. Da jeg arbejdede hos Udvikling Fyn underviste jeg indimellem mine kollegaer i Pilates Matwork. Det er en træningsform, de fleste med stillesiddende kontorarbejde vil have stor glæde af, og det gjaldt også mine kollegaer. Jeg tog også turen til Kolding, hvor jeg stod for undervisningen i Pilates Reformer.

Men nu er det slut med Kolding. Fremtiden ligger i Odense i hendes eget studie Holly´s Pilates.

Populær træningsform i USA

- Jeg er helt overvældet over, så mange mennesker der har taget imod mit tilbud om en gratis prøvetime. Siden åbningen har jeg allerede måttet udvide med flere hold om ugen. Og den succes håber jeg naturligvis fortsætter. Der er ingen tvivl om, at odenseanerne er klar til et Reformer studie. Det er blevet en vældig populær træningsform i byer som København, Århus og Kolding, og derfor tror jeg selvfølgelig også på, det bliver populært i Odense. I USA benytter rigtig mange mennesker Reformer. Selv NBA basketballspillere benytter Reformer til at styrke deres core, siger Gosia Holik.

Pilates Reformer tilbydes i tre forskellige udgaver. Classic, balance og power. Classic er træning i moderat tempo med klassiske pilates øvelser. I balance er tempoet skruet helt i bund, og der fokuseres på fleksibilitet, balance og træning af mavemuskler. Power udgaven er konditionstræning.

Store ambitioner

- Jeg har plads til otte personer pr. hold. For mig er det nemlig ret vigtigt, at jeg kan nå rundt til hver enkelt udøver på holdet, og sørge for, at de træner korrekt og dermed får mest muligt ud af øvelserne. Ønsker man at booke en personlig træningstime alene, står jeg også til rådighed for det. Man kan købe 10 og 20 turs klippekort eller blive medlem for minimum et halvt år ad gangen. På sigt er mine ambitioner og drømme, at huset bliver fyldt med masser af liv, og at jeg har dobbelt så mange hold. Ligeledes kunne det være fedt, hvis jeg engang i fremtiden kunne tilbyde bodyflow og mindfullnes her i lokalerne også. Jeg har en drøm om at det skal være muligt at træne både krop og hoved hos Holly´s Pilates, siger Gosia Holik.

Populær Reformer træning er nu muligt hos Holly's Pilates

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce