Politisk spil mod borgmesteren


Politisk spil mod borgmesteren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FRATRÆDELSE: Fratrædelsessagen vil sikkert spøge helt frem til kommunevalget, da det efter min opfattelse, for Bent Skougaard-Jørgensen (BSJ) alene handler om at holde den politiske gryde i kog med fokus på borgmesterens dårlige håndtering af sagen og ikke om den store retfærdighed, som han som selvudnævnt talsmand for borgerne, forsøger at gøre sig til talsmand for.

BSJ vil gerne fremstå som en ihærdig, morsom og dygtig journalist, men han lider af et politisk hukommelsessvigt.

Som tidligere nævnt i disse spalter, er jeg helt enig i, at sagen var en gang politisk svineri over for Odenses borgere, men det handler ikke kun om borgmesteren, men i høj grad også om et økonomiudvalg (rådmænd) også fra Venstre og konservative samt et byråd (også borgerlige politikere), som bakkede op om borg mesterens uskønne handlemåde.

Sagen handlede kort og godt om, at byrådspolitikerne rystede alvorligt på hånden, da det gik op for dem, at der var et stort hul i kommunekassen, fordi fratrædelsesordningen blev for dyr.

Det ville man ikke stå ved og forsøgte at løbe fra det tilsagn, som var givet til dem, som ordningen omfattede, hvilket imidlertid ikke var juridisk holdbart.

I stedet for at forsøge at løbe fra ansvaret ville det have klædt politikerne fra første færd at stå ved den ordning, som de havde besluttet skulle iværksættes.

Men ikke nok med det, for der skulle findes penge, og derfor vil man nu sælge Odense Energi A/S (med tilsagn fra Venstre) for at dække hullet i kommunekassen, hvilket Bent Skougaard-Jørgensen indtil nu ikke har haft nogen mening om, selv om det på længere sigt kan komme til at ramme forbrugerne.

Og står det til rådmand Jørgen Lund (V), skal der af disse midler tillige skaffes mange millioner kroner til mere kultur.

Man behøver ikke at være professor i politik for at finde ud af, at Bent Skougaard-Jørgensen vil bruge fratrædelsessagen i det politiske spil for at få Anker Boye væltet som borgmester ved næste kommunevalg.

Politisk spil mod borgmesteren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce