Politik på børnehavestadiet


Politik på børnehavestadiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PASNING: Det virker næsten for menigmand som en gang politisk benspænd for den private børnehave Skovbrynet, som Odense Kommune ikke vil tildele så mange børn, som der er behov for, hvis børnehaven skal komme godt fra start økonomisk. Specielt fordi Odense Kommune reelt tjener penge på at gøre det.

Helt galt bliver det med begrundelsen for afslaget. Kommunen mener ifølge Stiftstidende 15. juli: Det kan være svært at styre økonomisk, hvis man fra starten giver ubegrænset antal pladser til en helt ny børnehave uden at have sikkerhed for, at den består.

Det er logisk, at en sådan børnehave kun kan bestå, hvis det økonomiske fundament er i orden. Derfor er det forkert i alle henseender kun at tildele et begrænset antal pladser. Netop ved at tildele Skovbrynet flere børn, ville sikkerheden for at børnehaven består, være langt større.

I samme avis siger SF's Stina Willumsen, medlem af Børne- og Ungeudvalget "Umiddelbart er det her slet ikke en sag for politikerne. Forvaltningen sørger for, at vi har de pladser, der efterspørges, og det har jeg fuld tillid til".

En sådan tillid er god, men når denne sag mere ligner et forsøg på at tryne private børnehaver i Odense fra starten, så er det klar logik, det er en sag for politikerne, uanset partifarve. Man har jo netop selv efterlyst alternativer, og når kommunen oven i købet sparer penge på det, er det bare med at komme i gang.

Politik på børnehavestadiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce