Tre mænd blev natten til søndag anholdt, efter at have forsøgt at bryde et pengeskab op med en vinkelsliber.

Tre mænd blev natten til søndag sporet af en hundepatrulje og anholdt, efter et indbrud på en ejendom i Anderup. Anmeldelsen kom kort efter klokken to, da et ægtepar vågnede på første sal. I bygningen, der er kombineret beboelse og erhverv, kunne de høre aktivitet i stueetagen.

- De kan høre, at der foregår noget nedenunder, og da der bliver startet en vinkelsliber, ringer de efter os. Den første patrulje er lige i nærheden, men gerningsmændende stikker af og løber ind i et moseområde, siger Hans Jørgen Larsen, der er vagtchef ved Fyns Politi.

Umiddelbart efter ankommer en hundepatrulje, og da hundende går i gang, varer det ikke længe, inden den første tyv er passet op.

- Hunden har haft fat i ham, og måske har de andre kunnet høre, hvad der foregik. For da hundeføreren råber ud i mørket og truer med at slippe hunden løs igen, dukker der yderligere to mand frem, siger vagtchefen.

Gerningsmændene har tilsyneladende været på jagt efter kontanter, for det viser sig, at de har forsøgt at skære et pengeskab op med vinkelsliberen.

De tre anholdte er en 51-årig mand fra Odense NØ, en 27-årig mand fra Odense V og en 25-årig mand fra Odense C.

  • Bach-Laursen_Thomas_(2015)_014

    Af:

    Journalist, HD(A). Er skrivende på erhvervsredaktionen. Uddannet fra SDU i 2005 med praktik på Dagbladet Børsen. Har tidligere været på lokalredaktionen i Kerteminde, hvor også tovholderfunktionen på Kerteminde Ugeavis blev udfyldt over flere omgange. Senest da avisen blev relanceret i 2011. Siden blev der lavet nyheder til Fyens.dk og trukket i snorene bag tillægget Man:d, der i dag går under navnet Gear. Tjente de første lommepenge på en afløsertjans som avisbud. Gæt selv hvilket blad.