Politiet tror at bankrøver vil slå til igen

Hvem kender denne mand?
Foto: Fyns Politii

Politiet tror at bankrøver vil slå til igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet har fået en snes henvendelser om den mand, der menes at stå bag foreløbigt tre røverier. Flere er måske på vej

ODENSE: Den mand, som på godt en uge har stået bag tre røverier mod pengeinstitutter i Odense, har efterladt sig spor, som nu skal undersøges nærmere.

På stien langs Stavis Å i Tarup har politiet fundet en hættetrøje og et par sorte overtræksbukser, som menes at være dem, den cirka 30-årige mandlige røver var iført under røveriet i torsdags mod Sparekassen Faaborg.

Tøjet skal nu sendes til undersøgelse for dna-spor i håb om, at gerningsmanden allerede tidligere har været indblandet i kriminalitet og derfor har fået taget sit genetiske "fingeraftryk".

Har han det, vil politiet få kendskab til hans identitet.

Efter at overvågningsfotos de seneste dage har været massivt offentliggjort i fynske medier, har politiet fået en snes henvendelser.

Alligevel mangler den afgørende oplysning om, hvem manden på billederne er.

Det er den samme

- Vi er i hvert fald sikre på, at det er den samme person, som står bag alle tre røverier, siger Jakob Erfurt, der efterforsker sagen i Fyns Politi.

Tidligere gik man ud med et signalement, hvor man sagde, at gerningsmanden er 180 centimeter høj. Efter at have analyseret billeder fra de tre røverier er politiet nu sikre på, at højden er mindre - kun omkring 170 centimeter.

Gerningsmanden optrådte første gang i sidste uge, hvor han røvede Sydbank på Skibhusvej. Derefter var det Sparekassen Faaborg på Bogensevej i Næsby - som det også gik ud over tredje gang i torsdags.

Politiet har selv tjekket en række personer, som man har mistanke til, men uden at det har været dem.

Derfor undrer det også politiet, at ingen i Odense har kunnet genkende vedkommende.

Det afvises dog, at der er tale om en udlænding.

- Under det tredje røveri var han mere oppe at køre og sagde mere end i de to første tilfælde. Dialekten er lidt fynsk eller lollandsk, siger Jakob Erfurt, Fyns Politi.

Han frygter, at gerningsmanden vil fortsætte sin hærgen af røverier mod pengeinstitutter, indtil han bliver stoppet og fanget af politiet.

- Det går jo godt for ham og han går nærmest på vandet, siger Jakob Erfurt.

Politiet tror at bankrøver vil slå til igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce