Politiet lukker endnu en hashkiosk

Døren er låst, men et skilt i vinduet fortæller, at der er åbent, så man skal bare banke på for at blive lukket ind - men man skal ikke komme der for at købe en liter mælk, chips eller en cola. Men et gram hash (indsat foto) kunne vi godt få lov til at købe i Bahama Mama Kiosk på Vesterbro. Kiosken er her til morgen blevet lukket af politiet.
Foto: JOHN FREDY

Politiet lukker endnu en hashkiosk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere kiosker i Odense er i søgelyset for at sælge andet end chips og chokolade. I dag lukker politiet Bahama Mama Kiosk på Vesterbro.

ODENSE: De kalder sig kiosker, men den virkelige indtjening kommer fra små brune klumper hash.

Politiet lukker i dag en af slagsen, nemlig Bahama Mama Kiosk på Vesterbro i Odense centrum. En stor del af handlen med hash i Odense foregår i disse såkaldte kiosker.

- Det er blevet rigtig nemt at få fat i hash. Et kort besøg i hvad der ligner en kiosk, og så har folk skaffet varen, siger Kim Laursen, der er leder af Fyns Politis civilpatrulje i Odense.

At hash er noget, der er blevet meget mere tilgængeligt end tidligere, har fået politiet til at intensivere jagten på de handlende. Alene i år har man med dagens lukning stoppet handlen med hash fire forskellige steder i centrum af Odense.

- Vi har nye steder i kikkerten allerede og arbejder på at samle beviser mod dem, fortæller Kim Laursen.

Det drejer sig om to-tre kiosker rundt omkring i Odense.

Kim Laursen er udmærket klar over, at handlen ofte rykker videre, når politiet har lukket for trafikken ét sted, men alligevel har politiet valgt at sætte fokus på problemet.

- Vi gør os ingen forestillinger om at kunne standse handlen helt, men vi kan gøre det mere besværligt ved at beslaglægge hashen og de penge, de hashhandlende tjener.

Efter loven får kioskerne en advarsel af politiet, inden man skrider til lukning af stedet. Men det får sjældent ejerne til at stoppe hashhandlen.

- Vi har oplevet at stå nede i en kiosk, hvor folk helt åbenlyst kommer og spørger os, om de kan købe noget hash. Og så har de meget svært ved at forstå, at de ikke kan købe hash, når politiet står i kiosken.

Politiet lukker endnu en hashkiosk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce