Fyns Politi har offentliggjort billeder af den mand, der natten til fredag begik væbnet røveri mod en Shell-tankstation på Svendborgvej i det sydlige Odense.

Har du oplysninger om manden på billedet? Så hører Fyns Politi gerne fra dig.

Billedet er fra et overvågningskamera fra Shell på Svendborgvej 85 i Odense S, og det viser den mand, der natten til fredag begik væbnet røveri mod tankstationen.

- Vi håber, billederne kan hjælpe os til at finde ud af, hvem gerningsmanden er. Selv om han ikke fik det, han kom efter, så er det en meget alvorlig sag at true andre med en pistol, siger politikommissær Carsten Arentoft Andersen fra Fyns Politi.

Truede med pistol

Manden truede kort før klokken 0.40 i nat personalet på tankstationen med en sort pistol og forlangte kontanter. Men da tanken er kontantløs, fik røveren ikke andet udbytte end den pakke tyggegummi, han stjal på vej ud, da han stak af.

Gerningsmanden beskrives som dansk af udseende, slank til almindelig af bygning. Cirka fire til syv centimeter langt, mørkt hår.

Han var iført sort, tætsiddende tøj og sorte læderhandsker, bar sorte sko med hvide såler og var bevæbnet med en sort pistol.

Oplysninger om gerningsmanden kan gives til politiet på telefon 114.

Mere om emnet

Se alle
2
Røveri: Truede med pistol - fik tyggegummi

Røveri: Truede med pistol - fik tyggegummi