- Kun politiet må spærre trafikken, siger vagtchef Hans Frederiksen ved Fyns Politi

Odense: Gør Liberal Alliances Ungdom som varslet alvor ud af at spærre for morgentrafikken på Thomas B. Thriges Gade i morgen onsdag, så bryder de loven, fastslår vagtchef ved Fyns Politi Hans Frederiksen.

- Det må man ikke. Kun politiet må spærre for trafikken, siger han og slår fast, at Fyns Politi vil følge med i, hvad der sker i morgen tidlig.

- Vi tager stilling til i morgen, hvad vi gør. Hvis de gennemfører det, så kan vi blive nødt til at gribe ind, hvis det viser sig, at de forstyrrer trafikken. Nu må vi se, hvor vidt det kommer, siger Hans Frederiksen.

LA Ungdom oplyser, at den politiske ungdomsorganisation har søgt politiet om tilladelse til den planlagte aktion, men endnu ikke har fået svar. Uanset hvad bliver aktionen gennemført, oplyser bestyrelsesmedlem i LA Ungdom Kim Gaarsdahl.

- Vi mener ikke gaden skal lukkes. Den skal forblive som den er. Vi gør det for at vise, hvad konsekvensen bliver i syv lange år, mens ombygningen af gaden gennemføres, siger han.

  • Blichfeldt_Rune

    Af:

    Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus i 2004. Samme år ansat på Fyens Stiftstidende. Siden 2005 på Odense-redaktionen. Har siden 2007 især dækket byudvikling. herunder emner som Odense Letbane og ombygningen af Thomas B. Thriges Gade.