Politiet i Odense er presset


Politiet i Odense er presset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opgaverne er så store i Odense, at politiet snildt kunne bruge 20 mand mere for at komme på omgangshøjde

Odense: Selv om det på overfladen ser fint ud for politiet, der både har stoppet en bandekrig og nu igen sætter hårdt ind mod hashklubberne, samtidig med at man kører store sager om blandt andet rufferi, så har det sin pris i Odense.

Politiet er så hårdt presset, at man ikke længere kan være på omgangshøjde med de mange sager.

- Vi kunne godt være flere i en by som Odense. Vi er faktisk for få, men vi må jo arbejde med de folk, vi har, og de har gjort det rigtig godt, siger politidirektør Poul Løhde.

I går kunne han under den årlige nytårsparole på politigården i Hans Mules Gade se tilbage på et år, der både bød på bandekrig, langt flere drabssager end normalt, ballade i Vollsmose, hvor der blev skudt mod betjente samt en stribe store fodboldkampe på stadion og et hav af arrangementer i form af store koncerter, hvor fadøllen ofte giver løse næver.

- Vi kunne snildt bruge 20 betjente mere. Fik vi dem ville jeg sige at vi var godt med, men nu må vi rykke rundt på ressourcerne efter, hvor der er størst problemer lige nu og her, siger Løhde og tilføjer.

- Og det bliver jo ikke ved at gå.

Og hvis ikke politikerne er klar til at hjælpe, så håber han på hjælp fra helt andre sider.

Blandt andet i form af en endnu større social indsats.

- De her mennesker, der giver os ekstra arbejde, er jo ikke folk, der er dumpet ned fra Mars. Der er folk, der har boet her i mange år, og dem bliver vi nødt til at gøre noget ved.

I Odense var det især antallet af anmeldte voldtægter, drab og drabsforsøg der steg markant. På den positive side kunne politiet konstatere, at antallet af anmeldelser om grov vold, almindelig vold og indbrud alle faldt i forhold til 2008.

Politiet i Odense er presset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce