Politiet har fundet voldsmænd


Politiet har fundet voldsmænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem-seks personer kan blive sigtet for grov vold

ODENSE: Skænderi om, hvilken cd der skulle i anlægget, kan være grunden til et blodigt slagsmål natten til fredag på Rasmus Rask Kollegiet i Bolbro.

Men endnu er politikommissær Leif Sigvardt ikke sikker på årsagen til slåskampen.

- Det er en fest, som eskalerer muligvis på grund af uenighed om, hvilken musik der skal spilles, fortæller politikommissæren.

14-årig anholdt

Allerede samme nat anholdt politiet tre af festdeltagerne, som blev fundet med blod på tøjet. Det drejer sig om en 14-årig og en 16-årig dreng samt en 22-årig mand. Da den yngste er under den kriminelle lavalder ligger hans sag nu ved de sociale myndigheder, De to øvrige er sigtet for grov vold, og har erkendt, at de var i lejligheden på kollegiet.

- De har fortalt, hvem der var med til festen. Alle er identificeret, og vi mangler bare de resterende afhøringer, før vi forhåbentligt får afklaret baggrunden for slagsmålet. Nu er fire personer sigtet, og det ender nok med at fem-seks sigtes for grov vold, siger Leif Sigvardt.

Offeret udskrevet

Politiet har endnu ikke afklaret, om der både blev brugt flasker og knive ved slåskampen, hvor en 47-årig gæst på kollegiet fik flere flænger i ansigtet, og måtte syes med . 40 sting i ansigtet.

- Det er min opfattelse, at offeret har det godt nok. Han er jo ikke indlagt på hospitalet længere. Nogle gange kan det også godt se mere alvorligt og blodigt ud end det er, fortæller Leif Sigvardt, som talte i telefon med den 47-årige i går.

Risikerer seks år

Opklaringen af voldssagen har høj prioritet ved Fyns Politi. Og de unge mænd, som er sigtet, eller vil blive sigtet i sagen, risikerer en hård straf. Strafferammen for den slags forbrydelser er på op til seks års fængsel.

Politiet har fundet voldsmænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce