Politiet færdig med at tjekke drabsforsøg


Politiet færdig med at tjekke drabsforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

24-årig mand, der for fire uger siden stak sin far med en kniv under et natligt opgør i Sanderum, bliver i fængsel.

ODENSE: En 24-årig mand, der for fire uger siden stak sin far med en kniv under et natligt opgør, skal blive i varetægtsfængsel.

Det besluttede byretten i Odense i går, selv om politiets efterforskning i sagen er så godt som afsluttet.

For fire uger siden mødte den 24-årige mand op på sin fars bopæl på Dragebakken i Sanderum, og efter at have knust adskillige ruder i villaen trængte han ind og stak sin far flere gange med en butterflykniv.

Han råbte, han ville slå faren ihjel og stak ham to gange i venstre overarm og to gange i venstre armhule, mens farens kæreste også blev snittet i ansigtet og i hovedbunden.

Barndommens terror

Knivstikkeriet skyldtes ifølge den 24-åriges forklaring i et grundlovsforhør for fire uger siden en ulykkelig barndom, hvor faren drak og ud­øvede psykisk terror mod den 24-årige, hans to brødre og hans mor.

Ifølge Fyns Politi er efterforskningen færdig, og blandt bevismaterialet er en 12 minutter lang optagelse af farens kærestes alarmopkald.

Sagen skal nu for Statsadvokaten for Fyn, der skal vurdere, om den 24-årige skal tiltales for forsøg på drab eller for vold af særlig farlig, brutal eller rå karakter.

Dommeren valgte at varetægtsfængsle ham på grundlag af mistanke om grov vold og ikke drabsforsøg.

Ny forsvarer

Desuden er der gang i en personundersøgelse af den 24-årige.

Han har tidligere delvist erkendt sig skyldig, men husker ikke hele episoden, fordi han var under påvirkning af piller og spiritus.

Under varetægtsfængslingen har han skiftet forsvarer fra Odense-advokaten Niels Rex til Anders Boelskifte fra København.

Politiet færdig med at tjekke drabsforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce