To drenge på mellem 15 og 17 år stak af på en knallert, da de blev taget på fersk gerning hos Fyns Modelflyveklub i Odense.

Fyns Modelflyveklub på Klippevej i Odense SØ havde mandag eftermiddag besøg af to unge drenge, der var brudt ind hos modelflyveklubben.

Drengene blev dog taget på fersk gerning og stak efterfølgende af fra stedet på en knallert med påskriften "Ray" på siden.

Fyns Politi fik anmeldelsen omkring klokken 17 og vil nu gerne høre fra folk, der har set knallerten eller drengene, der begge vurderes til at være mellem 15 og 17 år og af dansk afstamning.

Den ene var ca 170 centimeter høj med lyst hår og var iført en lys eller grå dunjakke. Den anden var ca 180 centimeter høj med mørkt hår og var iført en mørk dunjakke og en bøllehat.

Eventuelle oplysninger kan gives til politiet via telefon 114.

  • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

    Af:

    Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.