Patruljevogn blev ramt flere gange ved klubhus i Odense

Odense: En tilsyneladende helt rutinemæssig patruljeopgave ved indvandrerbanden Black Armys klubhus på Nyborgvej udviklede sig mandag aften dramatisk, da patruljevognen pludselig blev bombarderet med sten.

- Vi har en vogn derude i en hel almindelig politiforretning, da de pludselig bliver beskudt med sten. De vælger så at køre over på tanken over for klubhuset, og her bliver de igen ramt af flyvende sten, fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Hans Frederiksen.

Stenkasteriet skete klokken 21.30, og fordi der var mørkt, kunne politiet ikke se, hvor stenene kom fra.

- Vi ved, at patruljevognen blev ramt ved klubhuset, men hvor stenene er kastet, fra og hvem der kastede dem, ved vi ikke, siger Hans Frederiksen.

Stenene var på størrelse med golfbolde, og de gav patruljevognen flere buler. De pågældende betjente var dog ikke i fare under stenkasteriet.

Kørte videre

Patruljen valgte i sidste ende at køre videre, da man ikke kunne se, hvem der kastede. Sagen er nu optaget på døgnrapporten som trusler mod betjente.

Stenkasterierne førte ikke til en større politiaktion mod klubhuset.

  • Thomsen_Erik_(2015)_006

    Af:

    Odenseredaktør på Fyens Stiftstidende Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus juni 1996 Har tidligere skrevet bl.a. bykulturstof og gennem en årrække kriminalstof som kriminalredaktør på avisen. Leder Odense-redaktionens 11 journalister, der hver dag dækker hele Odense Kommune