Natten til lørdag slukkede Odense Brandvæsen en større brand i en spejderhytte i Fruens Bøge. Hytten ligger kun få meter fra den restaurant Carlslund, der brændte ned i en påsat brand i juni. I følge Fyns Politi er det for tidligt at sige noget om årsagen til branden i spejderhytten.

Sammen med Odense Brandvæsen rykkede Fyns Politi også ud, da de lidt i fem natten til lørdag fik meldingen om en større brand i en spejderhytte i Fruens Bøge. Hytten stod i flammer, men brandvæsenet har branden under kontrol og er lørdag formiddag i færd med efterslukningsarbejde. Fyns Politi har opsat en afspærring omkring området.

I følge vagtchef ved Fyns Politi, Steen Nylund, går politiet i gang med brandtekniske undersøgelser i begyndelsen af næste uge for at fastslå årsagen til branden.
- Lige nu har vi ingen ledetråde, og det er alt for tidligt at kunne sige, om branden er påsat, fortæller han.

Tæt på restaurant Carlslund

Restaurant Carlslund nedbrændte i juni måned i en påsat brand, der ikke er blevet opklaret. Spejderhytten, der brændte i nat, ligger ikke mere end et par meter derfra.

- Det er for tidligt at sige, om der er nogen kobling til den nedbrændte restaurant Carlslund, fortæller vagtchef Steen Nylund.

Fyns Politi hører gerne fra vidner, der har befundet sig i skoven omkring Fruens Bøge natten til lørdag.

  • Af:

    Jeg er jourhavende på fyens.dk. Derudover skriver jeg også artikler til temaaviser og tillæg, der bliver udgivet på Fyn og sommetider i hele landet. Jeg har læst journalistik på Syddansk Universitet, hvor jeg i forbindelse med uddannelsen var i praktik på Fyns Amts Avis på redaktionerne i Svendborg og på Langeland.

Mere om emnet

Se alle
7
Fyns Politi til nysgerrige borgere: Gå ikke over afspærringen

Fyns Politi til nysgerrige borgere: Gå ikke over afspærringen

Brand i spejderhytte: Politiet søger vidner

Brand i spejderhytte: Politiet søger vidner

- Odense må stå sammen om at finde den skyldige

- Odense må stå sammen om at finde den skyldige