Det var tilsyneladende en overbelastet sikring, der var skyld i, at nettet ikke kunne rulles ned igen under søndagens pokalfinale mellem GOG og HC Midtjylland.

Teknikere fik i dag, mandag, til opgave at undersøge, hvad der gik galt under søndagens pokalfinale i Sparekassen Fyn Arena i Odense.

Under den vigtige kamp kunne nettet mellem banen og publikum pludselig ikke rulles ned. Normalt piller man ikke ved nettene under håndboldkampe, men undtagelsesvis var der et reklameevent, hvor publikum kunne kaste konkurrencebolde ind på banen. Og efterfølgende kunne nettet altså ikke rulles ned igen.

Det viste sig at være en overbelastningssikring, der var slået fra, fortæller administrerende direktør i Odense Sport & Event Ole Bang Nielsen.

- Vi kunne se en misfarvning på sikringen, som nu er blevet udskiftet. Nu virker den igen, og vi mener altså at have fundet og rettet fejlen, fortæller han.

Ved fremtidige håndbold-arrangementer i Sparekassen Fyn Arena vil det ikke blive tilladt at rulle nettene op og ned.

- Vi siger simpelthen til håndboldklubberne, at der ikke skal pilles ved nettene, så vi ikke oplever sådan en dum fejl igen, siger direktøren.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktion i Odense. Jeg skriver både til Fyens.dk, Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har tidligere været mad- og boganmelder på avisen, arbejdet som webjournalist og været nyhedsredaktør på den tidligere radio Klubben i Fynske Medier, Jeg bor i Odense med min datter.

Mere om emnet

Se alle
Efter arena-kiks: Net rulles aldrig op under kampe

Efter arena-kiks: Net rulles aldrig op under kampe

VIDEO: Så nedtrykte var GOG-spillerne da de fik sølv

VIDEO: Så nedtrykte var GOG-spillerne da de fik sølv

2
Arena-direktør om finalekiks: Det må ikke ske

Arena-direktør om finalekiks: Det må ikke ske