Søren Banjo gider ikke mere kævl og bævl om strejkeis til ældre i Odense.

Pølsemanden amok - is til alle på plejecentre

Søren Banjo gider ikke mere kævl og bævl om strejkeis til ældre i Odense. Rigtige pølsemænd gider ikke høre mere politisk pølsesnak. Hvis borgmesteren ikke vil give strejkeis til de beboerne på plejecentrene, så må man tage sagen i egen hånd. Det er præcis, hvad grillbarejer og pølsemand Søren Banjo på Sandhusvej gør i dag, hvor han har startet uddelingen af 1700 is til plejehjemsbeboerne i Odense.
Rigtige pølsemænd gider ikke høre mere politisk pølsesnak. Hvis borgmesteren ikkke vil give strejkeis til de beboerne på plejecentrene, så må man tage sagen i egen hånd.

Det er præcis, hvad grillbarejer og pølsemand Søren Banjo på Sandhusvej gør i dag, hvor første is-stop på hans Tour de Strejkeis bliver på Marienlund Plejecenter, Drejøgade i Odense.

- Det er direkte ynkeligt, at der er gået politisk ævl og bæævl i den udmærkede idé, som Søren Thorsager (S-rådmand) kom med. At give en is som plaster på en sur strejketid på centrene, siger Søren Banjo.

- Det er usselt af borgmester Jan Boye (K), at han ikke kan se bort fra det politiske og bare gå med på en god idé. Derfor starter jeg en selvbestaltet is-uddeling i dag, og jeg slutter ikke før alle 1700 plejecenter-beboere har fået en is, siger Søren Banjo.

Hvor: Odense Kommune

Hvornår: I løbet af denne uge
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Pølsemand på rundtur med is

Pølsemand på rundtur med is

Flyvende skildpadder lander på plejehjem