Pølsemand på rundtur med is

Se billedgalleri
Søren Banjo gider ikke mere kævl og bævl om strejkeis til ældre i Odense. Rigtige pølsemænd gider ikke høre mere politisk pølsesnak. Hvis borgmesteren ikke vil give strejkeis til de beboerne på plejecentrene, så må man tage sagen i egen hånd. Det er præcis, hvad grillbarejer og pølsemand Søren Banjo på Sandhusvej gør i dag, hvor han har startet uddelingen af 1700 is til plejehjemsbeboerne i Odense.

Pølsemand på rundtur med is

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som et plaster på effekten af strejken var der is til plejebeboerne i går - uden en eneste kommunal krone

ODENSE: - Nå, Ellen, du ser helt forelsket på mig. Tror du lige, at du kan nå et sølvbryllup mere?

Søren Banjo, pølsekonge på Sandhusvej i Odense og i denne uge også ismand, er en mand, der har replikken i orden, og da han var rundt med gratis is til de ældre på plejecentre i Odense, var der friske bemærkninger og fuld service på.

Egmont Plejecenter var en af de adresser, han kom forbi i går med sin fryseanhænger, og i løbet af ugen når han hele raden af centre rundt og har til den tid serveret 1500 bægre med skildpaddeis af mærket Polar is.

- Rigtige pølsemænd gider ikke høre mere politisk pølsesnak. Hvis borgmesteren ikke vil give strejkeis til de beboerne på plejecentrene, så må man tage sagen i egen hånd. Det koster noget, og jeg har ikke lige fået talt med min bankrådgiver. Men det går nok. Og det er helt tydeligt, at beboerne sætter stor pris på isene, siger han.

Det bekræfter centerleder Lissi Bøg på Egmont. Hun var med rundt på centret, hvor Søren Banjo sluttede på tredje sal med en lille kold dessert til alle.

- Og tag dem her til natholdet, sagde han og stak en nævefuld ekstra is ud til Lissi.

- Det er direkte ynkeligt, at der er gået politisk ævl og bævl i den udmærkede idé, som Søren Thorsager (S-rådmand) kom med. At give en is som plaster på en sur strejketid på centrene, siger Søren Banjo.

Han havde sin navnebror Søren Thorsager med på rundturen.

- Han kan jo godt finde ud af at arbejde rigtigt. Bare man giver ham besked. Og så var det vel til syvende og sidst rådmanden, som fik ideen til at give en is. Han kunne bare ikke finde pengene, siger Søren Banjo.

- Det er flot, at en privat borger laver sådan et initiativ, og selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke kunne få lov til det, sagde Søren Thorsager, som på isturnéen lod sig tiltale med sit øgenavn fra skolen:

"Søren ævlekage". Måske var det tiden at få ændret det til Søren Iskage.

Pølsemand på rundtur med is

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce