Plan for Festivalplads i Holluf


Plan for Festivalplads i Holluf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense har mulighed for at lave en festivalplads i Holluf-området (øst for Hollufgård). For fem år siden vedtog byrådet en lokalplan, men der er ikke sat én krone af til formålet.

En lokalplan lægger rammerne for en udvikling, men den er ikke en handleplan. Med andre ord: bare fordi der er vedtaget en lokalplan for et område, er der ingen sikkerhed for, at planerne føres ud i livet.

Omkring årtusindskiftet var der heftig debat. Mange beboere i Holluf-landsbyerne var alt andet end begejstrede ved de tanker, der var om at flytte Midtfyns Festival til Odense - til en ny plads i Holluf. Den flytning blev dog som bekendt aldrig til noget.

I foråret 2001 var det daværende Miljø- og Teknikudvalg på besigtigelse i Holluf-området. Det blev understreget, at der i en lokalplan skulle tages hensyn til områdets særegne karakter.

I maj 2003 vedtog byrådet en lokalplan for et "kulturelt- og rekreativt aktivitetsområde til udstillinger, dyrskue, boldspil, musik-, forlystelses- og sportsarrangementer".

På byrådsmødet blev nævnt en pris på op til næsten 70 millioner kroner, men af daværende rådmand Søren Møller (K) understreget, at det både kunne blive 2008, 2010 eller senere, inden en ny festivalplads anlægges. Og det fik han jo ganske ret i.

Plan for Festivalplads i Holluf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce