Plads til ro - den inde og ydre

Karma Studios store sal vil blandt andet blive brugt af de fire yoga-instruktører. Har du et projekt, der passer ind, så hører Sanne Juel Egelund (billedet) gerne om det. Foto: Klaus Knakkergaard

Plads til ro - den inde og ydre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er mere god karma på vej til Pakhusgården, når Sanne Juel Egelund inden længe åbner Karma Studio, der giver mulighed for at pleje dit inde og ydre

God karma er noget, vi giver til os selv. Men andre kan hjælpe. Nogenlunde sådan kan et nyt projekt i Pakhusgården beskrives.

Bag det står Sanne Juel Egelund, der i et hav af titler bedst kan beskrives som travl iværksætter. Hun driver sin egen frisørsalon, hun arrangerer velgørende arrangementer - blandt andet en juleaften for ensomme, hun er initiativtager til det populære Børnewellness, og nu er hun altså kvinden bag Karma Studio.

- Det bliver et samlingspunkt for mange af de aktiviteter, jeg laver. Jeg flytter min salon herind, og det bliver i disse lokaler, at vi laver Børnewellness. Jeg får kontorplads til mine og andres projekter, og så er der desuden plads til, at vi får en stribe andre wellness-baserede aktiviteter, fortæller Sanne Juel Egelund.

Karma Studio skal altså ses som et fysisk centrum for aktiviteter, der på den ene eller anden måde kan være med til at give god karma. Udover frisørsalonen og Børnewellness er der allerede lavet aftale med fire yoga-instruktører, der vil køre hold i den store sal. Tanken er, at andre aktiviteter med tiden skal være med til at fylde salen i løbet af ugen.

- Så længe det falder inden for de overordnede rammer, så er mulighederne ret åbne. Lokalerne er fleksible i den forstand, at de kan bruges til mange forskellige ting, så har man idé, så bring den endelig herned, fortæller Sanne Juel Egelund.

Og de overordnede rammer for Karma Studio er helt konkret, at det skal være med til at gøre noget for den mentale sundhed. Hvad enten det er en make-over, afspænding og mental ro via yoga, eller en tvungen pause fra digitale dimser og dermed mere nærvær med blandt andet sine børn, så er ambitionen, at Karma Studio kan hjælpe dig.

- Undersøgelser viser, hvordan vi bliver ved med at nedbryde vores mentale sundhed. Vi er stresset, vi er på hele tiden, vi glemmer os selv og dem omkring os, fordi vi har travlt med alt andet end at passe på det, der vigtigt. Det vil jeg gerne være med til at ændre. Det begynder med forebyggelse gennem de tilbud, vi har og får i Karma Studio, siger Sanne Juel Egelund.

Fakta
Karma StudioPakhusgården 2, 5000 Odense C.Rummer blandt andet:

Organic Hair Studio, økologisk salon ved Sanne Juel Egelund.

Børnewellness, wellness med fokus på nærvær mellem barn og forælder.

Yoga, fire faste instruktører: Mia Rasmussen fra Yogamom.dk, Sarah Jørgensen fra Sarahsyoga.dk, Rikke Vojer Kern fra Kernerum.dk og Heidi Lange, Bodycontrol By Heidi, underviser i Pilates.

Se mere på karma-studio.dk - og kontakt via: kontakt@karma-studio.dk

Plads til ro - den inde og ydre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.