Pistol i bilen og kokain i pungen


Pistol i bilen og kokain i pungen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ODENSE: Politiets beviser mod en 25-årig odenseansk mand var ikke stærke nok til, at retten kunne varetægtsfængsle ham, og han blev derfor i går løsladt ved et grundlovsforhør ved retten i Odense.

Manden var torsdag aften blevet anholdt for to kriminelle forhold, som han også erkendte i retten.

Tirsdag blev han standset i en bil i parkeringshuset i Store Gråbrødrestræde. Her viste det sig, at der i mandens jakke på bagsædet befandt sig en pistol med fem skud i magasinet samt en foldekniv på syv centimeter.

Han forklarede i retten, at han havde lånt pistolen af en kammerat, og at han ville prøve at affyre den på en mark.

Han ville ikke fortælle, hvem han havde lånt pistolen af, men afviste, at det var fra en ven, der er medlem af rockergruppen Hells Angels.

Foldekniven skulle han bruge i forbindelse med sit arbejde som stilladsarbejder i Kolding, forklarede han.

0,50 gram kokain

Manden var også sigtet for at have været i besiddelse af 0,50 gram kokain i sin pengepung.

Onsdag morgen havde han og kæresten glemt pungen samt en kuvert med 13.500 kroner oven på en benzinstander på Haahr-benzintanken på Middelfartvej i Bolbro.

Parret var på vej på arbejde i Kolding, og først her opdagede de, at tingene var væk. Undervejs til Kolding havde de været forbi en benzintankstation i Nr. Aaby for at købe morgenmad.

Men inden, den 25-årige nåede tilbage for at få tingene, var de blevet indleveret til politiet. Og her fandt man kokainen og de mange penge.

Anklageren, politifuldmægtig Jens Ingerslev Olsen, mente, de 0,50 gram kokain var til videresalg, og at de 13.500 kroner var betaling for mere narko på tankstationen i Nr. Aaby. Det afviste den 25-årige, som sagde, at kokainen var "overskud" fra weekenden og at det udelukkende var til eget forbrug.

Penge til omlakering

De mange penge tilhørte slet ikke ham, men kæresten, som skulle bruge dem til reparation og omlakering af sin bil.

Forsvareren mente ikke, der var grundlag for at varetægtsfængsle den 25-årige, sådan som anklageren ellers havde krævet.

- Der er ingen sammenhæng i den dom, han kan få for at være i besiddelse af 0,50 gram kokain, i forhold til, at min klient risikerer at miste sit arbejde, sagde advokat Bjarne Rasmussen.

Dommeren fandt heller ikke tilstrækkelig grund til at fængsle manden i fire uger. Derfor blev han løsladt, men sigtelserne opretholdes.

Pistol i bilen og kokain i pungen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce