HCA-Festspillene scorer iskold vintersucces med sin januar-forestilling - den kommer igen næste år

Pippi Langstrømpe slutter lørdag med et billetsalg, som runder de 5000, og hvis man ikke har fået set årets vinterforestilling af HCA-Festspillene, så er der stadig enkelte billetter at få. Voksne 135 kr. og børn 60 kr.

- Det er en bevidst prispolitik. Vi vil gerne have børnefamilierne ind at se vores forestillinger. Der er et behov for denne type oplevelser i Odense. Det har vi vist i år, og ingen tvivl om, at vi gentager næste år. Anden uge i 2017 er vi i gang med at booke en ny premiere, siger Rune Kallager, formand for festspillene.

- Udover at tilbyde odenseanerne en kulturoplevelse, som de ellers skulle udenfor Odense og Fyn for at få, så holder det vores organisation og børnene sammen om et fællesskab hen over vinteren, siger han.

Festspillenes krumtap er ellers udendørsspillene på scenen i Den fynske Landsby, og her har der de sidste to år været publikumsrekord. I år trak Fyrtøjet med de syngende, dansende og teaterspillende børn ikke færre end 31.000 solgte billetter.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.