Der er kun 500 billetter tilbage til Pippi Langstrømpe - Odense har fået en vintertradition i city

Nerverne sad helt uden på tøjet, og atmosfæren var spændt til bristepunktet da dørene til Villa Villekulla åbnede. 300 forventningsfulde gæster strømmede ind og kom på eventyr i Astrid Lindgrens Pippi-univers.

I to timer havde Pippi - alias Nina Haavik Donev - fat i sit publikum. Hun var til theselskab hos Tommy og Annika's mor og byens fine fruer. Hun hyggede sig på sin elskede hest Lille Gubben, Kling og Klang var de tossede politiere.

- Når vi kan fastholde børn helt ned til tre-års alderen og underholde deres bedsteforældre på samme tid, ved vi, at vi har skabt en succes, siger Carsten Friis, forestillingens instruktør.

H.C. Andersen Festspillenes formand udtaler, at der med kun 500 ledige pladser tilbage, er sendt et klart signal om, at det lige præcis er denne type familieforestillinger der er behov for i en by som Odense. Et vintereventyr som supplement til sommerspillene i Den fynske Landsby.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.