Pilates i Pakhusgården

Heidi Lange tílbyder en gratis prøvetime hos Bodycontrol by Heidi. Foto: Hasse Frimodt

Pilates i Pakhusgården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Heidi Lange, tidligere kosmetolog tilbyder nu pilates undervisning

Bodycontrol by Heidi
Bodycontrol by HeidiPakhusgården 2, Karma Studio

Ejer: Heidi Lange

Facebook: Bodycontrol by Heidi

Instagram: bodycontrol_by_heidi

Besøg hos fysioterapeut var starten

Heidi Lange har tidligere været selvstændig kosmetolog i Dalum, hvor hun drev klinikken Face and bodylounge. Nu kaster hun sig ud i et nyt eventyr som selvstændig pilates instruktør. Heidi er blevet en del af det nye Karma Studio, som ligger i Pakhusgården 2, hvor hun har åbnet Bodycontrol by Heidi.

- Da jeg var selvstændig kosmetolog havde jeg ofte problemer med dårlig ryg. Men jeg bed smerterne i mig og tænkte, at jeg nok bare skulle lære at leve med det. Men et besøg hos en fysioterapeut blev starten på min interesse for pilates. Jeg fik nogle pilates lignende øvelser af fysioterapeuten. Øvelser, der betød, at mine smerter langsomt blev mindre og mindre, fortæller Heidi Lange.

- Det gav mig interessen for at træne pilates. Men udbuddet i Odense var ikke videre godt, så jeg valgte at tage til København for at blive uddannet bodycontrol pilates intsruktør. Det er den længste pilates uddannelse, som også er en af de mest grundige. - Uddannelsen er international og kan derfor benyttes over hele verden, siger Heidi Lange.

Sund og stærk krop

Heidi startede efter endt uddannelse op som pilates instruktør hos Fitness World og Skibhus 17:48. Men drømmen har, siden hun gik igang med uddannelsen, været at åbne eget studio.

- Hos Bodycontrol by Heidi tilbyder jeg pilates, som er en træningsform, hvor hele kroppen gennemarbejdes med udgangspunkt i en bedre forståelse af, hvordan sind og krop hænger sammen. Pilates er en effektiv og anatomisk korrekt træning af musklerne. Både de små og store muskelgrupper. Pilates hjælper dig til at opbygge modstandskraft mod skader og slid, så du kan holde kroppen sund og stærk. Der kan i mine pilates timer blive brugt bolde, elastikker, vægte, foamroller og lign. Alle kan træne pilates. Uanset om man har skavanker eller er professionel sportsudøver, vil man have gavn af pilates.

- Jeg vil op- og nedgradere øvelserne så de passer til dig, siger Heidi Lange.

Gratis prøvetime

Ifølge Heidi er der flere fordele ved at træne pilates. Man øger kropsbevidstheden, pilates giver slanke, stærke og smidige muskler. Man får en bedre kropsholdning. Og man får en sund og god modvægt til de mange uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, de fleste af os udsætter kroppen for. Det er en skånsom træningsform, som kan dyrkes af alle uanset køn, alder og forudsætninger.

Kontakter man Heidi Lange, kan man få en gratis prøvetime og på den måde finde ud af, om pilates er det man ønsker at træne.

Pilates i Pakhusgården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce