Pige misbrugt i pirattaxa


Pige misbrugt i pirattaxa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20-årig samlede piger op med sin pirattaxa i Odense. DNA fældede ham i to år gammel sag om overgreb.

ODENSE: Et sug på en cigaret efter at han havde forsøgt at have sex med en ung pige i sin pirattaxa, blev det, der nu har fældet en 20-årig odenseansk mand i en to år gammel sag om sexovergreb.

Manden blev ved byretten i Odense dømt for at have forgrebet sig på pigen efter at have samlet hende op i byen og tilbudt at køre hende hjem.

Men fordi han kun kyssede hende og kun gramsede på hende uden på hendes trusser, blev tiltalen i retten ændret fra voldtægtsforsøg til blufærdighedskrænkelse.

At den 20-årige, der er af arabisk herkomst, ønskede at have sex med hende, var der ifølge pigens forklaring dog ingen tvivl om. Det lykkedes hende først at slippe ud af bilen, men hun blev tvunget tilbage i den, hvor han fortsatte med at kysse og gramse på hende.

Til sidst lykkedes det hende dog at tale ham fra at misbruge hende. Og da hun tilbød ham den famøse cigaret lod hun ubevidst ham selv aflevere det fældende bevis.

- Hun kunne jo vise den parkeringsplads ved Vesterport, hvor de havde holdt, og her fandt betjentene det skod, som man kunne udtrække dna fra, siger politiadvokat Henrik Møller, der var anklager i sagen.

Den 20-årige kunne ikke selv huske noget som helst fra overfaldet, men ud over dna'en, der naglede ham til gerningsstedet, kunne kvinden også genkende ham, da hun så ham på et foto hos politiet og siden i byretten.

At overfaldet på hende tilbage i 2006 overhovedet blev opklaret, var fordi, han ved nytårstid i år var på spil igen.

Her holdt han med sin privatbil i en taxakø i byen, og da alle taxaer foran ham var kørt, spurgte en yngre beruset kvinde, om han kunne køre hende til en adresse.

Under mistanke

Den 20-årige svarede myndigt, at det kunne han sagtens, og da kvinden ikke var kendt i byen, kunne han køre rundt med hende i op mod en halv time.

Da havde en patruljevogn dog fattet mistanke til ham, fordi de var ude for at kigge efter pirattaxaer.

Politiet havde først set ham alene, og da det lidt senere så ham køre rundt med pigen, standsede det bilen.

Pigen følte ikke, at hun var blevet holdt fanget i bilen, og derfor endte han med at blive frifundet. Han nåede aldrig at overfalde hende.

Han blev dog dømt for at have kørt pirattaxa i byen, noget han også nægtede, og fordi manden er karakteriseret som psykisk syg, endte sagen med en dom til ambulant psykiatrisk behandling.

Den betyder, at han efter retsmødet kunne gå frit på gaden igen, som han i øvrigt har kunnet det seneste halve år, hvor politiet har optrevlet sagen.

Den 20-årige modtog dommen.

Pige misbrugt i pirattaxa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce