Pernille Harder er hot: Interessen er eksploderet


Pernille Harder er hot: Interessen er eksploderet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Siden EM sidste år er opmærksomheden omkring Pernille Harder mangedoblet. Det fortæller hendes manager Jens Møllenberg, der kalder sig selv et "bullshit"-filter.

Det er ikke kun danske medier, der forsøger at slå kløerne i Pernille Harder. Efter hendes flotte EM i 2017 har både svenske, tyske og engelske medier rykket i hende for at få interviews eller spørge, om hun vil deltage i tv-programmer.

Derfor har hendes manager Jens Møllenberg haft travlt. Han er ansat til at aflaste den danske landsholdsspiller, så hun kan koncentrere sig om fodbolden.

- Man ser tit, at det er familie og venner, som hjælper med at håndtere pressen. Men når det bliver så omfattende, som det er tilfældet med Pernille, er der brug for en decideret manager som mig. Alle henvendelser går gennem mig, så jeg kalder mig selv for hendes "bullshit"-filter, siger Jens Møllenberg.

Interessen er som nævnt accelereret siden EM i fjor, men han kan også mærke, at nomineringen til verdens bedste kvindelige fodboldspiller 2017/2018 i begyndelsen af denne uge har skabt yderligere opmærksomhed.

- Det er svært at sætte tal på antallet af forespørgsler, men det er tydeligt, at det er taget til i styrke. Pernille bliver i kraft af sin position som landsholdsanfører ofte bedt om at komme med en kommentar til eksempelvis artikler om ligestilling. Der er også stor efterspørgsel fra alverdens tv-programmer, men det er svært at tilgodese, når hun bor og spiller i Tyskland, siger Jens Møllenberg.

Tror på verdens bedste-titel

Han er naturligvis farvet som Pernille Harders manager, men han tror, hun vinder titlen som bedste kvindelige fodboldspiller 2017/2018.

- Pernille Harder er et stort navn internationalt. Det er ikke kun i Europa, hun er kendt og respekteret. Jeg tror også, det gavner hendes chancer, at hun er den, hun er. Hun er en pige fra Ikast, som bare elsker at spille fodbold. Der er ingen stjernenykker, og når de er færdige med at træne i dag, går hun ikke, før alle har fået en autograf, om hun så skal sidde en time og skrive. Hun er virkelig dygtig til fanpleje, siger Jens Møllenberg.

Lige som hun i dag træner teknik med Søhus Stige-pigerne, har han trænet Pernille Harder i at snakke med medierne.

- I begyndelsen svarede hun meget kort og præcist. På en meget jysk måde. Det gjorde sig ikke så godt hverken på print eller i tv, så det har vi arbejdet med. Derfor er hun blevet bedre til at uddybe sine svar, så hr. og fru Danmark får lidt at vide, siger Jens Møllenberg.

Pernille Harder er hot: Interessen er eksploderet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce